Sunday, May 8, 2011

Happy Mother's Day

hai everyone...
Happy  Mother's Day 2 all of mom in the world...:)
and i want to say to my Mom

*

*

You do so much for me mommy....

Biarpun dunia akan merayakan hari ini untukmu , namun bagiku setiap hari ini dan hari-hari seterusnya
adalah hari untukmu...luv u so much mom!!!
*sayang mama selalu*
*sayau ke indai selalu*
pic : bday saya April 2011
-Awal pagi tadi sebelum turun tutorial ucapkan Happy Mother's Day 2 my mom & dapat hug lagi.

Diriku juga mama kepada Gerald Shane & Saleisha Qeisha...so, saya turut diraikan oleh suami & anak2 tersayang :)
sama-samalah kita menjadi ibu yang terbaik!!
pic : celebrated bday saya April 2011
and....
this song is for u my mom


note : Happy Mother's Day buat semua rakan2 blogger yang bergelar mama. Luv u all :). Lama tak lawat blog u all, blog i ni pun sunyi sepi akibat takde bw tak berupdate. Afterward saya akan singgah ya..lega rasanya dah hantar assignment. Tutorial dari kul 8am to 2.30pm tadi. So sleepy tutorial yang ke-3, tak sabar nak balik tadi. Lega dah hantar assignment, cuma risau dengan resultnya..then persiapan  4 exam pula. Harap semuanya berjalan dengan lancar.

11 comments:

  1. happy mother's day to kak win.

    ReplyDelete
  2. hi mumy shane...

    happy mother's day buat mumy n your mom juga ye.

    oh...dah mula ada kelas ye? patutlah dah jarang update n jalan2 belog izan...

    ReplyDelete
  3. aieda:thanks aieda
    izan : tq izan.lama dah mula kelas izan, 23 mac 2011.bz ngan assignment.sekarang lega dah hantar semua.harap reultnya ok

    ReplyDelete
  4. happy MOM's day..bes mai nn ulh bgulai ngau Indai balama..miss my mom too..naseb ga ensana dah kol ya.lantang mimit ati..

    ReplyDelete
  5. Happy mother's day to you Win & your Mum juga. Yup betul tu Win, mudah2an kita jadi ibu yg terbaik utk anak-anak kita.

    ReplyDelete
  6. Happy Mother's Day both to you and ur mom :)

    Ucapan dari si comel: Selamat Hari Ibu!

    ReplyDelete
  7. selamat hari ibu buat win n mak win yer...

    ReplyDelete
  8. hai dear win ...

    a day 4 u 2 .. semoga menjadi ibu terbaik buat anak2 win tau :))

    eppy mothers day !!

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Ibu buat MomyShane dan ibu2 seMalaysia.....:)

    ReplyDelete
  10. happy hari ibu win :) semoga kita semua jadi mummy terbaik untuk anak2. nanti anak2 bear skit pandai la dorang appreciate hari ibu ni kann.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers