Saturday, May 21, 2011

mood ~ ~ :) :) show2 off my GF (Gio Fiore )

Morning all..breakfast apa pagi ni? Saya breakfast Per'l cafe & breads jew..
i bangun awal hari ni walaupun hari ni Sabtu. Nak buat revision kononnya. Next week final exam.
Nak buat fast post je ni.Hmmm mood nak menunjuk-nunjuk sikit ye. Jangan  marah @ meluat ok. For me, lebih suka tengok orang menunjuk-nunjuk berbanding dengan orang yang suka mengkritik, mengumpat, busy body, berprasangka buruk, tak puas hati dengan orang lain, merungut,mengeluh dsbnya perangai negatif yang boleh membuatkan orang sakit hati dan meluat.Ye tak??
ok cukup...nanti terlebih pulak kan,hehe.macam la dia tu baik sangat kan.
aduiii nak tunjuk apa tadi ya???

*




*




*




*
ni la dia...
Susah2 je kata Felix...nak tunjuk handbag GF-Gio Fiore ni je. Berkenan tak???i berkenan dengan handbag ni coz sesuai dipakai dengan baju formal & tak formal.Haaa nampak sangat i ni tak de banyak koleksi handbag kan. Saya ni jenis pakai handbag sampai lusuh & terkoyak baru nak tukar. Tak kuasa simpan banyak2 di samping tak mampu nak beli banyak2.hikhik. Jenama pun yang biasa2 je.U all mesti banyak koleksi handbag mahal kan.
Lagi satu handbag kecik & tomel yang putih ni tetap menjadi pujaan hatiku. Sebenarnya saya ni tak berapa suka bawa handbag besor2...lebih suka yg macam ni je.Dapat sumbat phone,tisu, lipgloss & wallet je. Beg untuk simpan barang anak2 pakai 1 beg khas.  Untuk dinner pulak, ada 1 yang black colour.Nak tau kenapa pilih black colour? coz match dengan semua colour baju. hehe senang kan.
Thats all post show2 off...babaiii :)

5 comments:

  1. cantik dik ...warna putih dan itam sesuai utk semua baju kan :) senang sikit

    ReplyDelete
  2. Hello, momyShane. Cantiknya yang warna biru tu. Kak suka kaler biru muda. Kak pun jarang2 beli handbag. Makan 2-3 tahun sampai terkupas baru kak beli baru, hehehe.....:)

    ReplyDelete
  3. cntiklah beg br win...sy plak xbape pakai handbag..pakai hbag bila ke opis..kalu kuar ngan family mmg sy bwk hbag..hanya bwk beg pampers jer..letak semua wallet n hp dlm tu..heee

    thanx win share psl MC tu..sy terlupe psl tu sbb pernah dgr kat tv kene ada pelekat MC tu kat mainan..

    sukanya 2 beradik tu dpt toys kfc..dornag kumpul yer win smpai dpt set mcm tu yer?danish plak xdan dah kumpul dah rosak n hilang dah part2 mainan tu...

    ReplyDelete
  4. Lawanya Win - yg kaler biru tu.. mcm nak beli satu la utk raya ni.. hehe.. teruk I ni.. pantang nampak.

    Sorry lama tak jenguk u kat sini Win... lappy I rosak, baru beli netbook yg cenonet ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers