Tuesday, May 24, 2011

About Picnic Day

Hai all
Ini xtvt minggu lepas, nak buat post selalu tertangguh. Picnic kat Taman Selera.
Pic with my SIL family & geng2nya. Kami lambat sampai, diaorang lama dah bersantai kat sini. Tempat ni memang sesuai sangat untuk family berkelah dan bersantai di hujung minggu.

Macam2 menu diaorang bawa, tapi saya masih kekenyangan coz lambat lunch.  Shane & Qeisha enjoyed main kat playground with cousin mereka dua, imelda & syonna.
Dah letih main kat playground, sambung lagi berlari-lari kat kawasan lapang kat situ. Letihnya kejar2 mereka dua.
That's all...ok all babai..

5 comments:

  1. meriahnye picnic ramai2 mcm ni...havoc~ hee~

    ReplyDelete
  2. seronoknyaaa winn pic mcm nie .. akak dah lama x berpicninc ngan family nie :)

    ReplyDelete
  3. bendar eisha n shane berkejaran neh..

    ReplyDelete
  4. best-best..taman selera ni area mane

    ReplyDelete
  5. wa...meriahnya picnic win n family..sukalah 2 beradik tu berlari sana sini yer win...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers