Friday, July 9, 2010

Mykids xtvt in the evening

Hi all...
Semoga baik2 semuanya..
Waktu petang apa korang buat??? macam2 kan? yang dah anak camana??
Entry kali ni tentang aktiviti saya with anak2 pada waktu petang. Saya kerja half day saja, so ada la masa saya dengan anak2 di waktu petang. Kalau dua2 buah hati saya tidur..saya pun kadang2 join sama.Tak tidur, on9 n BW ler jawabnya...masak ada ker??liat sangat masak.layanzz pic2 bersama shane n qeisha..

Tinggal 3 minggu lagi Shane genap 3 tahun, manakala Qeisha 2 tahun pula. Tidak terasa anak2 dah sebesar ini. Shane makin minat mewarna, menconteng dan menulis.Tidak kurang juga mengoyakkan buku.Macam ni la aktiviti bersama anak bujang saya.... little princess saya lena tidur time ni.Kalau tak, dia pun menconteng sama2. Lagi meriah dengan suaranya yang sungguh nyaring bila menjerit.

Qeisha..qeisha,,suka sangat beg sekolah princessnya.Tak boleh Shane pegang. "Qeisha nya!!!!!"katanya.
Anak dara ni belum pandai mewarna..ye la belum lagi 2 tahun.Tapi menconteng sangat pandai...kadang2 hot juga saya dibuatnya dengan contengan yang menyakitkan mata kat dinding2.

*** si nenek pula layan sinetron indon.hehehe***

with love,

5 comments:

  1. waahhh...khusyuk sgt shane mewarna ye!
    sebaya dgn twin rupanya shane ni...twin genap 3 thn disember nih...
    *oooh..qeisha takut abg dia amik beg dia ye~

    ReplyDelete
  2. hahaha...perabot n dinding rumah I ni dh penuh dgn lukisan abstrak si Shashal..tak mampu nk mengawal lg dah. Klu guna pensil, kami padam guna eraser...klu yg guna ink..mmg jenuh la kami memberusnya..tu pun tak ilang2.

    ReplyDelete
  3. Izan:ini time mood nya rajin.Shane warna main hantam jer..tak pernah kemas.Tapi syukur juga,at least dah pandai pegang pensel
    MM:ye la diaorang ni..ada buku pun nak conteng dinding juga,makin kita tak kasi lagi la diaorang suka

    ReplyDelete
  4. sapa ngamba duai shane nya..?inik ya?
    ngmbi dip healthcare ku wai..alu bdau smbung streamix ku..slow mai line ku..ila ku mdh baru au

    ReplyDelete
  5. ayub:ya meh nya.Lega dah ku meda qeisha mula berselera makai baru.shane mcm biasa.ku dh tukar appeton multivitamin taurine.
    wah, jadi nurse meh nn ila.mnh nya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers