Friday, May 4, 2012

JoGGinG with mommYDaniald

hAi semuanya..
moga u all baik2 saja dan happy selalu :)
about the post: harap2 la bukan sekadar niat kami berdua ya, plan kami nak jogging sekali seminggu.hehe.Itu adalah niat i dengan cousin i mommyDaniald.
Setiap hari Ahad, kononnya nak jogging kat taman bulatan nih, if la tak ada aral melintang okeh. Untuk kesihatan ya, bukan tujuan nak turunkan berat badan semata-mata. Rasa2nya kami berdua ni bukanlah kategori gendot gitu.ehee
Anak2 main badminton & main basikal kat gelanggang ni with uncle kenny mereka. Kami jogging pun sekitar ni je, tak berani nak pergi jauh2 tinggalkan anak2..
So about the benefits of jogging. There are lots of them.., but i want to mention just a few:  jogging makes your cardiovascular fitness better, it makes you sleep better, it can prevent cancer, it can decrease body fat and many other benefits.elehhh :)
ok all...happy weekend, babaiiii

9 comments:

  1. Hahaha... betul..betul..betul. You bukan kategori gendot!. Badan dah ok dah tu.

    Alahai bestnya u Win ada gang jogging, I ni tak tau la bila tah nak start. Tunggu badan gendot dulu kot..hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hrp2 la kami berdua x hangat2 taik ayam miss mirror,hehe

      Delete
  2. huhuhu winnn dah lama akk x joding , dah lama akk x buat senaman , susah ati , badan semakin naik ..
    tgk win senaman sesekali best kan .. kasi fit ! .. mata x ngantuk , badan x lemah kan hhuh

    ReplyDelete
  3. Hello, momyShane. Best kan joging ada kawan, meriah....:D

    ReplyDelete
  4. bestnya mummy pegi jogging... badan pun boleh fit aje kan...

    ReplyDelete
  5. kakieda: mariilah jogging.hehe
    kakimun: ya, jogging with my cousin. itupun juz sekali seminggu je :)
    izan: ya utk kesihatan, hrp2 la berpanjangan semangat nih.hehe
    aieda: u pun comel juga.thanks ya :)

    ReplyDelete
  6. alahai u kategori slim melim ok, macam anak dara je i tgk. i dulu masak zaman anak dara rajin jogging, dah skrg ni jogging kat rumah je la (kejar anak) heheh.

    ReplyDelete
  7. adia: selim melim?hehe.tak de la adia, win berisi jugak ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers