Tuesday, May 1, 2012

they r very cute @ awesome playground

Ini adalah draf post ku last week. Baru nak publish hari nih..
Berkumpul lunch with family my SIL @ kuaters PGAkem then petang bawa anak2 main kat playground kat situ.Shane & Qeisha suka sangat main kat sini coz playground ni bersih & masih baru lagi
cute sangat mereka kazen mazen bermain bersama-sama kat playground ni. Saya lepak kat see saw sambil2 captured pic2 diaorang yg sgt comel.
Adik Qeisha suka sangat main kat swing..
Haaa..ni pula playground kat preschool Shane..gabungan 2 kelas.Happening sangat kan.
Peluang berkumpul bersama tak selalu ada, bila ada kesempatan bertemu mereka sangat happy!!

note: logout dulu, kiranya i tak mengantuk mlm nanti baru ada bw..afterward nak gi shopping handbag kat Parkson, last week ada pergi window shopping..rambang mata i nak pilih mana satu.Dah la tgh sale, POLO lagi tu...ok all, babaii

6 comments:

  1. Wahhh seronoknya dia.... nak shopping handbag ye. Jelous tau!

    Nampak best playground tu. Kalau la kita kecil semula ya Win.. best dpt main2 kat situ.. hehe..

    ReplyDelete
  2. seronoknya 2 beradik tu main payground yer....plak tu ngan kwn2...lg seronoklah..kalu boleh xnk balik kan...leka sgt main tu..

    ReplyDelete
  3. PG kami dtu agi tutup lbn HFMD agi balat merebak..lawa sduai ya happy main swing neh..

    ReplyDelete
  4. missmirror: win shopping hb amat jarang sekali.koleksi jauh sekali.Beli yg agak mahal,then pakai sampai lusuh.heee
    Hanim: ya Hanim ,budak2 mmg mcm tu
    mommyYen:ya la ku ninga ba kch teruk la wabak nya,sduai ya pun lama dh nda pegi PG sbdau tok

    ReplyDelete
  5. Hello, momyShane. Waaa...seronoknya main2 dgn kazen2nya kan, hehehe.... Ehem2...shopping ya....:D

    ReplyDelete
  6. tunjuk skit pic handbag baru itu hehehe :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers