Saturday, September 8, 2012

Majlis Ramah Tamah Aidilfitri @ tabika Qeisha

Semalam kami sekeluarga menghadiri majlis ramah tamah aidilfitri kat tabika tempat Qeisha sekolah. Meriah la juga coz ramai yang datang.Banyak ambik gambar semalam, so layan gambar je la ya.Nak cerita banyak2 pun takde idea..heee
sebelum majlis...shane & qeisha with freind..
pic bawah : kanak2 riang yang tak reti duduk diam
pic atas kiri : mr hubby selaku pengacara majlis bergaya with baju melayu. Kami sekeluarga termasuk mak saya, memakai baju raya semalam. Saja2 je bagi lebih sesuai dengan tema. Memang terasa la suasana 1 Malaysia semalam. Lagipun, berpakaian seperti ni lebih sopan untuk majlis ramah tamah aidilfitri kan? to all my christian freinds...jgn marah ya, kami hanya nak bergaya je :), tak de niat lain..
pic bawah : Persembahan nyanyian lagu "suasana Hari Raya" dari kanak2 tabika kemas..
suasana semasa menjamu selera...
Kanak2 tabika semalam ada dapat duit raya..syokla qeisha, siap show2 off ngan abang shane. see, abang shane sampai nangis, coz tak dpt duit raya.huhu, nasib baik kejap je, coz lastly qeisha suruhnya pegang juga sampul raya tu.memacam kan..
Kanak2 Posing with cikgu lala & cikgu Jun...
Para ibu2 bergambar dengan cikgu Lala.( memakai black dress tu) Cikgu kesayangan qeisha ni :)
Bapak2 budak sepastinya lebih sedikit berbanding para ibu. Biasalah, ada yang kerja jauh kan..
Kami...balik dari majlis. :)..
pic atas kiri : nenek qeisha malas nak bergambar, sebuk ngan geng2 dia yang sama selalu jadi teman dia jemput qeisha balik dari sekolah.
pic bawah: bila saya perhati pic ini, betul2 macam muslim pulak diaorang ni..:) takpe, we are 1 Malaysia, tak salah kan if kita bergaya dengan baju tradisional kaum2 yang ada di Malaysia.
ok..happy weekend 2 u all
:)

4 comments:

  1. Wah sportingnya satu family berbaju kurung! Emak pun turut sporting plak tu. Caya la Auntie. Cantik semua sedondon warna putih. Shane ngan emak je ye tak dpt warna tu?

    ReplyDelete
  2. nak cari color putih utk shane miss mirror, tapi takde saiz, then pinjam baju anak staf sama kerja with mr hubby.emak pulak, pakai baju kurung yg dah ada dah.hehe..

    ReplyDelete
  3. Hello, momyShane. Wah, cantiknya momy sekeluarga pakai baju raya. Kak paling suka foto berempat tu. Kalah gambar kak masa raya, haha....

    ReplyDelete
  4. Kakimun: tq kakimun,mesti foto raya kakimun cantek juga

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers