Wednesday, September 5, 2012

meRdEka RaYa hari tu..

Hai semuanya..
Gambar2 semasa sambutan merdeka raya kat preschool sabtu lepas. Post laju nih..
Kelas Pra Gemilang. xtvt coloring masa ni...mewarna jalur gemilang. Tekunnya abang shane mewarna jalur gemilang tu..
Selepas xtvt mewarna, barulah beraya sampai....??? meriah la juga coz combine 2 buah kelas preschool. kuih muih & biskut2 raya adalah dibawa oleh kanak2 preschool secara 'pot luck'. Bawa sikit sama sikit, bila dikumpulkan beraneka la juga. Kanak2 pra kan, bukannya banyak sangat nak makan. Apa yang penting, mereka nak 'happy together with freinds'...sebenarnya ikut perancangan, mereka meraikan hari raya bersama murid2 year 1- 6, tapi dewan tidak muat..so kami ambik keputusan berkumpul dalam kelas ni je...ok la tu, yang penting diaorang selesa...merajuk la kami tau, yang sebenarnya, shedih bila orang tak pedulikan kanak2 comey ni.. : (.cian kan..   boleh gitu?
Kanak2 prasekolah bergaya with baju raya..suka tengok diaorang pakai baju raya, cute sangat kan.
hukhukhuk...dia ni memang..kuih cincin sarawak ini is my fav yg teramat sangat.ranggup & yummy!!!
okeh bebeh...tuan blog makin malas mengarang sekarang ni..:)

4 comments:

  1. Ha'ah memang cute2 student2 tu pakai baju kurung Win.. termasuk la gurunya yg baju hijau itu... sweet. :)

    ReplyDelete
  2. seronok budak2 tuu ..
    pakai baju kurung layie .. soo cute
    winn pun comel .. ;)

    ReplyDelete
  3. tq kakieda: aura comey dr bdk2 pra tu.:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers