Tuesday, December 20, 2011

Breakfast @ Toast House

Morning semuanya & happy Tuesday. Dah breakfast? Kami baru je balik breakfast kat toasthouse tak jauh dari rumah kami. Sekali sekala nak juga breakfast kat luar. Tapi tak la semestinya asal makan kat luar nak post semuanya. Ikut mood je la.. Saya minat breakfast kat toast house ni, coz banyak pilihan menu kegemaran saya dengan harga yang amat berbaloi. Ada seorang member yang sama class tutorial dengan saya bagitau yang laksa kat toast house ni sedap. Memang betul seperti yang dia bagitau kat saya, laksa kat sini memang sedap.
adik Qeisha breakfast with france cheese bread.

Kesukaan abang shane ialah France toast bread
Laksa sarawak  yang membuatkan saya terus jatuh cinta.... kesedapan laksa sarawak terletak pada sambal & kuahnya.
pic bawah tiada kaitan dengan post..
pic hari ahad lepas...shane duduk depan, mama & qeisha kat belakang..
oh ya, abang shane dah boleh duduk sendiri dan pandai pakai self belt sejak umurnya 3 tahun ++. Kalau setakat perjalanan tak sampai sejam dia boleh duduk diam with toy dia la.So tak yah susah2 pakai carseat lagi ya abang shane. Carseat mereka dua dah bagi cousin mereka dua pinjam dah.
Aksi adik Qeisha...self belt kat pinggang. Tapi kalau ada nenek ikut, of course duduk atas ribaan nenek je. Kalau mumy tak drive,kadang2 duduk atas ribaan mumy juga. ya la, qeisha kan adik..
ok all, bagi yang lom sarapan tu, sila sarapan ya..babaiiii

note : xmas menjelang tak lama lagi..tahun ni kami celebrate xmas kat kampung my husband

4 comments:

  1. aku td pun bpes laksa..hihi..pulai bpes alu meli bunga,bunga lili kaler pink k pdh nn bunga orkid nya,ku meli ya k bedau ngerembai gik...

    ReplyDelete
  2. I tadi breakfast nasi goreng je Win.. buat sendiri. Rindu gak nak breakfast and ngeteh2 mcm you ni ngan anak2..(Nampak sedap laksa tu).. tapi bdn I masih tak sihat sgt (sejak sakit perut itu ari), jadi duduk rumah je..

    ReplyDelete
  3. @mommyYen
    haha, nda ngelala bunga pulak aku.lawa mai d, deco2 umah ngena bungai yg fresh.sure cantek kan

    ReplyDelete
  4. @Miss Mirror a.k.a Sam
    tak pe, tunggu miss mirror dah sihat nanti la ya.breakfast kat luar with anak2:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers