Friday, December 23, 2011

Merry Christmas and Happy New Year 2012 !

I wish you all...Merry Christmas and Happy New Year 2012 !

I'd just like to wish you all a very Merry Christmas and a wonderful New Year.
"may all the sweet magic of Christmas compire to gladden your hearts and fill every desire...
Good Health and Happiness to you all "

and...

ok all...merry christmas!!!! ho ho ho!!!!
note: tahun ni xmas kat kampung husband...niat di hati memang nak celebrate kat kampung sendiri. Tapi dah berumahtangga ni kan, kena adil. mesti bahagi2, supaya takde yang merajuk?hehehe
pic : pinjam kat mr google..

4 comments:

  1. merry christmas to win and family
    semoga win dan family berbahagia di krismas ini ..

    yelah win ;) kena bergilir2 lah bila dah kawin nie kan .. apa2 punn akak harapkan sambutan tahun ini lebih meriah dari tahun2 yg sudah ..

    merry christmas and happy new year dear !! :)

    ReplyDelete
  2. Yup... kita jadi isteri ni kena selalu gembirakan hati pasangan, bila dia happy, kita pun happy.. anyway, moga you happy menyambutnya tahun ni Win.

    ReplyDelete
  3. @ieda
    thanks kakieda...xmas tahun ni kat kmpung hubby memang meriah

    ReplyDelete
  4. @Miss Mirror a.k.a Sam
    setuju sangat ngan miss mirror...
    thanks and happy new year ya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers