Wednesday, December 28, 2011

xmas jamming 2011

Hai all..
about : Celebrated xmas kat kampung Tinjar Lamah, Baram.
Layan pic saja ya, post express ni.
Christmas tahun ni kat kampung hubby agak meriah coz ada set muzik untuk nyanyian lagu2 persembahan & xmas.
Shane tak lepaskan peluang...hehe
Kumpulan muzik dari Tunas Bangsa (Nada cinta).haha.Jangan mare ya.ok all

note: nak cepat ni, stay out kat umah my SIL coz esok saya ada mesyuarat staf 1 2012. Tak ada orang yang jaga anak2, minta tolong anak buah hubby yang jaga. Mak saya belum balik lagi dari kampung, sepatutnya hari ni mereka balik. Saya dapat tahu disebabkan masalah banjir...bukan kampung saya yang banjir ya, tapi jalan laluan untuk mereka ke hometown yang banjir. Melihat gambar yang diupload kat fb tadi, memang teruk la my hometown dilanda banjir. Diharap semuanya kembali pulih esok..

8 comments:

  1. merry Xmas winn..kami sebilik ngau servis ba church aja.langsung ndai pg open house walaupun bc org invite.ndai mood Xmas taun tu,semua serba tak kena..

    ReplyDelete
  2. merry Xmas kak win, hope u enjoy it. and welcome back to school.

    ReplyDelete
  3. Meriahnya Win..
    Hopefully banjir ke hometown you dah surut, sian yr mum..

    ReplyDelete
  4. @mommyYen
    thanks fren, happy new year 2012.all the best to you and ur family

    ReplyDelete
  5. @Miss Mirror a.k.a Sam
    meriah juga miss mirror coz berkumpul ramai2 with family husband
    *banjir kat hometown ok dah, my mum dah sampai miri dah

    ReplyDelete
  6. wh meriahhh ..
    win nyanyi tak ??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers