Saturday, December 31, 2011

Countdown to the New Year 2012 at Mukah

Tahun ni meraikan New Year kat Mukah. Ingat nak balik Miri tadi, tapi takut sampai akhir sangat kat Miri. Nak bertolak tengahari tadi, my hubby masih belum cukup rehat coz kami sampai mukah awal pagi tadi. Perjalanan mengambil masa 6 @ 7 jam. So, i suggest balik esok je. Tujuan ke Mukah mengambil my BIL balik ke Miri. Dia telah tamat pengajian kat Politeknik Mukah. Barangnya sangatla banyak, saya rasa belakang hilux kami pun belum pasti cukup @ tidak.Harap2 cukup la, motornya lagi. Mesti seronok dia coz dah berjaya menamatkan pengajiannya.all the best for him!
Maybe kami join countdown kat mukah ni je, tak jauh dari hotel penginapan kami. Mesti Shane & qeisha seronok menyaksikan pertunjukkan bunga api nanti :). Dimulakan simpe dinner kat seafood restaurant nanti..
Ok all saya sangat tertarik dengan New Year wishes ni...untuk u all ya

"New year is the time to forget every bad memory of the past year and start your life afresh. So, get up and hug a friend with whom you had a fight lately, get up and hug you parents and promise them you will not hurt them anymore, give a self hug and promise to yourself that come what may you would remain truthful to yourself, hug a poor kid and tell her that she is not alone, Help the needy and abolish the greedy from your life. So, just forget all your grudges and send these wonderful new year wishes to your loved ones. Cheers to 2012!"

note: 4 Januari 2012 Shane mula sekolah dah. Semua barangan persekolahan dah ready dah. Semua nak yang jenama chuggington.

4 comments:

  1. Happy New Year utk you jugak Win...
    Kami kat sini countdown depan tv kat rumah je..

    ReplyDelete
  2. oo win balik sarawak ..
    jgn lupe ole2 akak .. ekeke

    selamat tahun baru dari akak buat win , semoga kedatangan tahun baru membawa sinar baru buat win dan keluarga ;)

    ReplyDelete
  3. @ieda
    Thanks so much kakieda, win mmg kat srwk, tapi kat miri

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers