Thursday, December 15, 2011

I'm really worried about my exam results..

Final exam sem sept baru berakhir tadi...lega coz sem sept dah berakhir. Namun saya berasa risau dengan jawapan yang telah saya buat.Kertas hari ni, rasa macam yakin  saya jawab tadi. Tapi paper semalam seni dalam pendidikan, saya rasa memang tak yakin sangat. Tak idea betul menjawab soalan terutama soalan esei. Nak goreng pun tak de idea langsung. So saya keluar 1 jam awal dari dewan peperiksaan, coz tak tau nak tulis apa. Daripada saya merapu dan menyeksa diri memerah otak walau tak ada jawapannya, baik saya keluar kan. Saya berharap markah assignment dapat membantu untuk lulus subjek ini. Saya tidak sangka sangat topik muzik pula yang banyak keluar,saya lepas pandang nak buat revision topik tu. Pengajarannya, lain kali harus buat persediaan awal, betul tak?..
*Petang ini, nak keluar jalan-jalan dengan suami dan anak-anak bagi meredakan keresahan ini....
Saya berharap saya dapat lulus dengan baik nanti.amien..

8 comments:

  1. Jgn2 itu cuma perasaan you je tak Win.. mana tau, sebenarnya jawapan you tu dah ok di mata penanda kertas. Takpe... I doakan you berjaya.. jgn resah2 lg.. cheer up kay!


    U tau tak.. I buat threaded comment dari aritu tak menjadi2 (padahal dah ikut semua step).. last2 I give up. Haha..

    ReplyDelete
  2. perasaan je tuu winn ...
    akak yakin win boleh dpt resaulrtyg baik .. insyaallah dikk .. percaya pada diri sendiri tuu penting :)

    ReplyDelete
  3. sabar meh,sigi baka ya meh nya..resah belama nti dah abes exam..

    ReplyDelete
  4. jgn risau yer win..sy doakan semuanya ok2 jer...mesti dpt keputusan yg cemerlang..

    ReplyDelete
  5. @Miss Mirror a.k.a Sam
    harap2 la mcm tu kan miss mirror
    *ada prob nak pasang threaded cmment tu, blh pergi fb page dia..dia sedia membantu tu

    ReplyDelete
  6. @ieda
    terima kasih kakieda,win mmg berdoa agar semuanya lulus dengan baik

    ReplyDelete
  7. @mommyYen
    nya meh, exam yg lepas confident ku.tapi kali tu subjek seni dlm pddn aku rasa mcm susah mai ka jwb

    ReplyDelete
  8. @Softtouch [Hanim]
    thanks hanim...harap betul la dpt result yg cemerlang ya :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers