Saturday, June 9, 2012

Di sini rupanya..

Ku mencari-cari di manakah hilangnya remote aircond kat master bedroom kami beberapa hari lepas, tak jumpa2. Terpaksa guna remote aircond kat living room. Tanya shane & qeisha..masing2 tuduh menuduh.Then, malas saya nak cari, tapi saya rasa macam abang shane yang sembunyikan coz sebelum ni dia pernah sembunyikan lipice sheer color saya dalam freezer.very naughty rite? Tak sangka pulak dia sembunyikan remote tu kat tempat ni..semalam saya terjumpa bila nak simpan gelas2 kat dalam kitchen kabinet.
Bila Shane lihat saya terkejut melihat remote tu kat sini..dia gelak suka tau.kurang asam paya betul, patut la dia mengikuti saya, coz dia tau saya nak buka kabinet ni..hehe.kan dah terkena dah saya.Saya ambik gambar with phone dulu, baru ambik remote tu.Bila dia dah dewasa nanti nak cerita perangai nakal dia ni, siap ada bukti lagi i.
Sepasang adik-beradik ni memang suka sakat menyakat sampai berkelahi..mak saya kata macam saya dengan adik masa kecik2 dulu..hehe.ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi kan..

5 comments:

  1. Hehehe... Mummy dah terkena ye!. :D
    Remote aircond rumah I pun selalu "hilang". Dulu remote kipas, sejak tu kipas2 kat rumah ni semua dah tukar manual, leceh asyik hilang je.

    ReplyDelete
  2. tu la miss mirror, nak marah pun tak jadi bila melihat dia gelakkan kita

    ReplyDelete
  3. Haha....comel betul anak2 ni buat nakal ya. Teringat adik ipar masa dia kecik, sembunyikan sirih pinang mak dia dlm freezer...berais terus tu sirih...:D

    ReplyDelete
  4. huhu..nemu mai anak bujang neh,lelinsum dah nya..!

    ReplyDelete
  5. kakimun:nakal..sampai saya terkena.hehe
    mommyYen: ba ia deh,hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers