Thursday, June 7, 2012

Majlis 3 in 1

Pada 26 Mei 2012, jam 7.00pm bertempat di Musical Corridor 1 Eastwood Valley,1. Majlis sambutan Hari Guru 2012, 2. Majlis Persaraan Cikgu Sadiah dan 3. Majlis Pelancaran Sambutan Jubli Emas SK Riam Batu Dua,Kem Sri Miri. Majlis Pelancaran tersebut dirasmikan oleh Yang Berhormat Puan Rosey Binti Haji Yunus,Menteri Muda Pendidikan Kanak-Kanak dan Pembangunan Keluarga.( Macam Berita Terkini pulak dah,,hehe)
Di sekolah:  Perhimpunan Khas sempena hari persaraan Cikgu Sadiah (PK1)..
pic atas : Bersarapan bersama cikgu Sadiah di pejabat guru( di belakang nun) attn to cikgu Naga: betul la pic ni i masukkan dlm blog :)
pic bawah kiri : Yang diraikan sedang menerima hadiah kenang-kenangan daripada setiap kelas..
Pic bawah kanan: Sayu je wajah cikgu Sadiah..kami warga skrb2 pun sedih juga..:(
Persembahan murid2 untuk cikgu Sadiah...
pic bawah: Kanak2 pra yang sangat comel...menyanyikan lagu "kaulah segalanya" Ruth Sahanaya...thanks so much to Memsumazz yang sangat kreatif menghasilkan "we luv u" itu..
Guru2 dan murid2 bersalam dengan cikgu sadiah..
pic bawah kiri : Diiringi sampai ke kereta beliau, kereta siap dihias macam kereta pengantin..
"Selamat Bersara cikgu Sadiah..
Jasamu dikenang dan namamu akan tersemat dalam ingatan kami semua"
"We love you"
meh, kita beralih ke majlis sambuatan hari guru peringkat sekolah dan majlis pelancaran sambutan jubli emas sekolah kami pula. 50 tahun dah usia our school rupanya..
Tema malam itu ialah : Pakaian Tradisional 1 Malaysia..so i pilih la baju tradisional kaum India (betul ke? @ baju punjabi?) ape2 je la..hehe,tak kesah sangat. 
pic atas kiri : me with jubli emas t-shirt after majlis rehearsal hari tu..
* pic atas kanan :Sebelum majlis..sempat posing dengan student dulu..
pic bawah : sesi bergambar bersama Yang Berhormat (berbaju coklat, bertudung putih duduk di tengah2 bhgn depan)
Posing jangan kurang okeh..
pic kiri bawah: with Imelda yang cute..my anak buah.. my SIL daughter
Antara persembahan tarian malam itu..sori Cikgu Do coz i cilok pic2 persembahan ni dari pica2 fb u.Masa tu segan nak pergi depan ambik gambar diaorang buat persembahan..coz meja kami agak jauh.
Selepas majlis..tak nak lepaskan peluang posing atas stage..
Pic bawah kiri : sempat bergambar kenangan dengan cikgu Sadiah & suaminya
pic bawah kanan: with cikgu Naga...dia kata i betul2 mcm india dengan baju tu..alaa kata la macam hindi pulak ya.hehe..takde la, i tetap bangga dengan race i sendiri la dan kita tetap 1 malaysia :)
Dan lagi...yang pasti, semuanya sangat bergaya masa tu..:)

note: Hari ni berehat di rumah saja...vacum umah, memasak dan mengemas itulah kerja saya hari ni, kul 4.30pm baru dapat on9. Kami 3 beranak je kat umah, mr hubby dah mula kerja hari ni, my mum masih di kampung. Saya sangat happy tadi coz shane & qeisha berselera sangat makan..dan lagi i happy coz my exam result sem jan is pass with flying colours! thanks God :):)...kejap lagi mr hubby balik kerja, nak bersiap-siap ni..coz dah plan malam ni dinner kat ???....babaiii...happy holiday again kepada rakan2 yang masih bercuti :)

5 comments:

  1. memang seronok 3 agenda dlm satu majlis nie .. cantik je win dlm pakaian punjabi tuu .. u looks gorges !

    ReplyDelete
  2. Wah Win!. Cantiknya baju punjabi you.. nak pinjam.. hehehe.

    ReplyDelete
  3. dni meli baju punjabi..?cantik mai..ehehe

    ReplyDelete
  4. kakieda:tu la mcm coffee 3 in 1.hehe.gorges?thanks kakieda :)
    miss mirror:tq, blh saja..sewa rm10 je.haha
    mommyYen:muahaha

    ReplyDelete
  5. nur ain binti md saharJune 11, 2012 at 10:07 PM

    cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers