Tuesday, June 5, 2012

Semasa majlis cabutan sijil simpanan premium hari itu..

hai all..
Tak terasa 5 Jun dah, next week habis dah cuti sekolah. Baru ada peluang nak update blog ni. Bercuti meraikan Hari Gawai di kampung saya selama seminggu. Baru balik 3 Jun hari tu..semalam memang keletihan sangat, mengemas rumah yang ditinggalkan selama 6 hari, then berehat bersama family di rumah sahaja.
*Entry ni sebenarnya cerita tentang cabutan sijil premium (BSN) 26 Mei hari tu, saya juz join mr hubby je. Enjoyed la juga, macam2 xtvt diaorang jalankan.
Place: Bintang Megamall Miri..
pic atas kiri: posing bersama kak Azah yang ayu, staf bsn.
pic atas kanan: mr hubby sedang bizi tu.hehe
pic bawah : Amy & Aly yang comel..
Antara xtvt masa tu..pertandingan karoake, bercerita,mewarna, cabutan sijil premium,tarian tradisional dan banyak lagi...
Dan...masa tu saya kan, jadi juri pertandingan bercerita..Juri terjun gitu.hehe
*about my hair style..this curl make me look so mature, luckily is temporary!hehe..ok la ya, nanti2 la i update lagi dengan cerita lain pula...
babaii

2 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Win - suspen I, sangkakan you yg menang cabutan sijil simpanan premium tu (dlm ati, patut la Win lama tak update blog..:D).

Wah jadi juri pertandingan bercerita! Satu pengalaman yg menarik tu Win.

Mumyshane Qeisha said...

missmirror:family terdekat staf bsn tak blh join sijil simpanan premium...hehe

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

mySon Fifth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

myDaughter Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers