Wednesday, May 16, 2012

Hadiah Hari Guru 2012

Selamat Hari Guru kepada semua cikgu cikgi...Ada sambutan peringkat sekolah hari ni kat tempat saya bertugas. Tapi tahun ni saya tak dapat join sama coz mengikuti kursus 15 Mei - 17 Mei 2012. Saya Yang Menurut Perintah (SYMP), kena la pergi.
sO hadiah2 ni semua bukan untuk saya ya, tak tau la ada ke tidak anak2 murid pra saya bagi hadiah. Tengok la Jumaat ni, heee.. Cookies dan coklat ini semua adalah untuk cikgu2 little princess qeisha kami. Balik petang dari berkursus semalam, saya dan mr hubby pergi ke Famous amos untuk mencari hadiah untuk cikgu2 qeisha. Bagi saya, kat sini la senang nak cari hadiah...banyak sangat pilihan. Suka sangat saya dengan handmade cookies kat Famous amos.So saya berharap cikgu  qeisha suka la dengan hadiah yang tidak seberapa ini ya..
u all suka tak? if saya, of course la sukaaa sangat coz cookies kat Famous amos memang fav saya.hehe
 so happy teacher's day to all wonderful teacher out there..
                "Guru inovatif melonjakkan transformasi Pendidikan Negara" itu ialah tema Hari Guru pada tahun ini.Apa yang penting, owes buat yang terbaik! jalankan tugas dengan ikhlas, and jangan suka bermasam muka & marah2 kat tempat kerja, nanti cepat tua.huahua..jgn mare!

7 comments:

  1. Happy Teacher's Day utk u Win..
    Kalau I yg dapat hadiah tu?. Mestilah suka!!. I kan suka makan.. :D

    ReplyDelete
  2. waahhh bestnya dpt hadiah yg sedap2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. afne,hadiah2 tu utk cikgu2 anak saya.:)

      Delete
  3. bestnya hadiah cikgu doranh...sypun suka kalu dpt adiah tu...hepy teachers day win

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers