Wednesday, June 20, 2012

Rambut baru..

Sabtu lepas hantar dua beradik ni gunting rambut. Tak nak biasakan Shane berambut panjang, suka tengok dia rambut 'smart' cam ni. Bila amoi kat salon tanya gunting camana, saya kata gunting macam "smart boy"..& qeisha semestinya ikut style Dora la, itu kan memang idolanya,tapi saya suka juga coz dia comel macam dora juga.ya la, semua budak kecik kan memang comel..
After gunting rambut, bawa mereka dua santai2..minggu lepas ok la if  nak bawak budak2 keluar jalan2..tapi sekarang ni cuaca sangat panas. Beberapa hari dah tak ada hujan,mungkin katak malas nak panggil hujan kot, aduhai katak2 di luar sana..plz la panggil hujan, bandaraya miri dah mula berjerebu dah nie.Tersangat la panas, dah la miri memang panas.Bil letrik pula sepastinya melambung tinggi bulan ni, aircond on siang malam sekiranya ada kat rumah. Balik sekolah, shane selalu ajak singgah kat petronas, bukan isi minyak tapi nak singgah beli aiskrim..huhu 
Sometimes colouring book menjadi kesukaan shane, tapi mcqueen masih lagi di hatinya..
jeling apa la dua beradik ni...i tak ingat lagi.
ok all, hari2 makan roti, ada masa free i update lagi..:)

6 comments:

  1. Kat JB yg jarang2 panas ni pun skrg ni bagai menggelegak2 Win, tido dah malas nak berselimut skrg ni, siang beraircond tapi yg bestnya kain di jemuran cepat la keringnya.

    Comel bebudak tu dgn rambut barunya. ;)

    ReplyDelete
  2. aah cute je shaine .. qiesha punn
    akk memang x suke anak2 dgn rambut panjang
    prefer rambut mereka pendek dan kemas macam nie ;)

    ReplyDelete
  3. dtu pen makin angat..

    amboi..kiut miut mai sduai ya deh..

    ReplyDelete
  4. miss mirror:betul3x,kain di jemuran cepatnya kering musim panas ni
    ieda:ya kan kakieda,rambut pendek senang lagi nak urus..
    mommyYen:ba ya..ckp angat,nda best mai kan

    ReplyDelete
  5. owhh u di Miri ya..i follow ;) singgah saya nanti ya :)

    ReplyDelete
  6. Bitt: ya..i will follow u back.hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers