Saturday, June 23, 2012

Colorful Jelly @ agar2..

Hai semuanya..
Semoga u all sihat2 sahaja...banyakkan minum air di cuaca yang sangat panas ini.Harap2 la hujan akan  turun kan.Jerebu makin teruk ni..
Di waktu panas terik ni, kami layan la agar-agar yang berwarna-warni ni. Memang sesuai sangat kan. Rasa macam lama dah saya tak cerita pasal makanan @ dessert di blog ni kan.
Nyum2...jemput2 semuanya.Tapi cukup ke?ckit je tu.hehe..
Dua beradik sedang layan agar2..see shane, bukan nak terus makan.Sempat lagi dia susun agar2 tu.Budak2 kan..biasa la. ada2 je idea diaorang.
Geram tengok Qeisha menjeling abang shane macam tu..cute!

Teringin nak buat agar2 laici macam kat pic bawah ni
pic ni i cilok dari mr google..hehe
note: tengah tunggu mak siap buat kuih onde2 ni..:), my kazen pun baru sampai dari kch..

9 comments:

  1. tak kira la cilok dari google ke moogle.. janji air tangan sendiri... kompem sedap...

    ReplyDelete
  2. Cute la jelly2 tu Win.
    I rasa sepinggan pun I bleh abiskan kalau cuaca panas2 mcm ni.

    ReplyDelete
  3. wahhhh cantik dan menarik jelly win nie
    sukelah budak2 tuu hurmmm
    pandai mama buat yee ;)

    ReplyDelete
  4. sedutzone:betul3x...kepuasan tu yg penting bila kita buat sendiri walau tak sehebat mana
    miss mirror: ya la miss mirror,time cuaca panas2 ni asyik2 nak cari makanan sejuk2 je
    ieda:tq kakieda,eh lupa pulak bgtau...jelly tu win beli kat bakery tadi.huhu

    ReplyDelete
  5. huhu..cute!
    ari angat ndai ka pansut ku,semadi ngmbi yen pulai skul..nda alah tahan panas..

    ReplyDelete
  6. Hello, momyShane. Mmmm...terliur tengok agar2 tu, warna-warni lg. Klu kak makan agar2 kan, kak telan2 saja, sedap kan, hehehe...

    ReplyDelete
  7. wahh sedapnya...sangat colorful! hi :)

    ReplyDelete
  8. Kakimun: nanti2 i nak cuba buat agar2 laici tu kakimun
    Bitt: budak2 mmg suka agar2 yg colourful mcm ni :)

    ReplyDelete
  9. wah.. menarik la.. boleh buat time2 musim panas ni.. warna pun menarik.. comel :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers