Wednesday, November 28, 2012

Travelling to Bario!

 
Hai all..
 gud morning & happy Wednesday.
Saya bangun awal hari ni coz nak travelling ke Bario. Semalam tidur awal sangat, belum  packing lagi. This is my 1st time pergi ke Bario, walaupun Bario tu dlm Sarawak. Excited juga rasanya ( coz lom pernah pergi bah). My hubby pernah beberapa kali travelling ke Bario, dari pengalaman yg dia ceritakan & gambar2 yang dia ambil di sana.. macam menarik juga dan terasa ingin ke sana, so hari ini tercapai juga hasrat saya. Dia cerita tempat di situ sejuk sangat, kaya dengan keindahan alam semulajadi yang menghijau.Dan saya sangat suka nanas Bario & beras bario..
Macam ni lah twin otter yang kami gunakan fly to bario nanti. That's why tak berani nak bawa anak2 sekali. Tunggulah mereka dah masuk sklh rendah nanti, baru berani nak bawa.Lagipun, kami travel 1 day saja..
ok all...kemas dah, sempat lagi buat post ni kan.So nak siapkan diri pulak lepas ni. Balik dari Bario nanti saya upload pica2 di sana. Moga kami selamat pergi & kembali...May God owez be with us..amen:)
Have a nice day 2 u all...


4 comments:

  1. Enjoy yr trip Win!!. Wah!. Second honeymoon!!!

    ReplyDelete
  2. Hello, momyShane. Okey, kak tunggu foto2nya ya. Tidak dpt pergi, tengok gambar momy pun jadilah...:)

    ReplyDelete
  3. miss mirror : yes, our scond honeymoon gitu.hehe
    kakieda: seronok kakieda, 1 day msti kak dtg sini.
    kakimun: oredi upload kakimun :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers