Wednesday, November 14, 2012

Our outing to the Bintang Megamall..

Hai all..
Bangun seawal 3am, gigih nak siapkan assignment sambil2 layan fav songs supaya mata tak mengantuk.Hopefully dapat siap be4 Sat ni. Pening, pusing, kusut, serabut, stress itulah yang sedang dialami semasa memerah otak untuk menghasilkan tugasan yang terbaik. So, untuk release tension tu sekejap, i cuba buat entry about our little princess ni.
i wanna blog about our outing a few day ago..(Qeisha, momy & dady). Shane tak ikut, coz layan fav kartun dia..so dia tinggal with his nenek la.
kebetulan ada toyota roadshow kat mall ni, so asked Qeisha to stand here for captured her picture..

swing2 & makan2 at Marryborwn..
at Popular : owez..Dora Explorer books menjadi pujaan hatinya
Dora bag!!! dia suka sangat.pokai la mommy..

swim suit lagi..saya pilih 3, dan yang ini pilihan dia
 

Sementara tunggu si daddy menjemput bossnya di airpot, kami berdua lepak kat mcd.Tak tahan pulak berdiri lama2.Dan si comel saya sempat color2, sambung puzzle dora & mkn2..
that's all..
harus bersiap for meeting SEGI college nih. 18nov-7 Dec, penceramah KSPK utk SEGI college. :)
babaiiii, have a nice day 2 u all

3 comments:

  1. Win memang superwoman, dgn career, dgn anak2 pastu belajar lg. Kalau I pun tak tau la apa akan jadi.. kot2 bukan fikiran je yg kusut, serabai memerah otak... entah2 muka pun jadi serabai...hahaha.

    ReplyDelete
  2. Miss mirror : mmg serabai bah saya masa nih.hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers