Wednesday, October 31, 2012

Aftermath of thunderstorm in Miri...

Gud morning, happy Wednesday &  have a great day 2 everyone..
Sebenarnya saya ketinggalan berita..coz semalam saya tidur seawal 7.30pm..langsung takde login fb & menonton tv. Semalam sibuk dengan karnival prasekolah di SK Miri, sooo tired, tu la awal tidur. So, this morning saya bangun seawal 4am...:) take a bath2 & on9..
*Actually, masa kejadian ribut ni semalam, saya dah selamat sampai di rumah...Thanks God. Area perumahan kami tidak ada ribut yang kuat, juz ada hujan tapi tak lebat sangat.
really unexpected, ribut seteruk ini melanda Miri City.Hopefully, bencana sebegini tidak berulang lagi. Area yang dilanda ribut semalam ialah Institut memandu boulevard, Boulevard hypermaket,pasar malam seberkas & area krokop...
 
kredit pic from I Love Miri City..
Aftermath of thunderstorm in Miri...semoga semua yang terjejas, akibat ribut di Miri City tabah menghadapi cubaan ini..May God owez bless MYY..

about pic : during preschool carnival at sk miri..cerah sangat cuaca masa ni, no wonder sandy storm hits Miri...soooo scary.May God owez bless our family..
and 4 all people in Miri...
"Never Blame that Day In Your Life.Good Days Give You Happiness.
Bad Days Give You Experience.
Both Are Essential In Life.
All Are Gods’ Blessings..amien.."


3 comments:

  1. Ohh...teruknya ribut tu kan. Banyak bangunan, pokok2 dan kediaman yang rosak. Kak pun baru saja tengok berita tu. Semoga Miri dan seluruh negara kita selamat. Dugaan yg patut kita ambil ikhtibar...

    ReplyDelete
  2. ya kakimun, syukur pada Tuhan krn kami semua selamat dan tidak berada di luar rumah masa itu. Masa kejadian, saya baru saja sampai di rumah, sikit saya lambat bertolak dari sk miri masa tu, mmg saya akan terperangkap sama dlm kesesakan lalu lintas akibat pokok tumbang...minta dijauhkan sgt2 dgn bencana sebegini...

    ReplyDelete
  3. nya meh,takut mai meda pic..puji Tuhan ndai apa apa ga.

    lama mai ku x update blog,malas mai aahh..tambah ga bzz...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers