Tuesday, July 6, 2010

kembar 4!

Hi all...
Kembar 4???? siapa nak dapat anak twin 4?mesti best kan?ingat saya dengan rakan blogger eizan yang ada anak twin yang sangat comel.Oh ya, bukannya saya tengah pregnant anak twin 4 ya.Saja jer bagi suspen sikit jer..ni dia....
*
*
*
pic shane yg nampak macam 4 orang kat cermin fitting room parkson.Syok sangat shane tengok dirinya yang nampak 4 orang kat cermin tu.Mula2 tak kisah kami dua dadynya..last2 dadynya captured pic ni.Mcm 4 orang kan?

Shane kembar 4 mummy!!!!
Haaa..ni time shopping kat toys R us kat bintang megamall.Shane mesti dapat toys punya..mumynya pilih toy untuk anak dara Qeisha pula.Shane pilih sendiri..wajib pergi sini kalau pergi bintang megamall..

@@@ u all yang dah ada anak pun saya rasa suka bawa anak2 masuk kedai toys...seronok tengok anak2 rambang mata  pegang itu ini...tapi waktu tak der budget..sila abaikan kedai nie..bagus bawa mereka makan2 je kan.

me,

6 comments:

  1. amboi..mami tek bendar g suping peda ku..

    nemu d,yen nemu nanya k shane lemai tadi..cute mai.lelengau ya

    ReplyDelete
  2. hehe...comelnya shane tgk cermin jadi kembar 4...samalah cam izan kalau ada duit seronok belikan anak2 mainan. tp skrg ni kegilaan dorg bola je la...lagi satu suka pi kdai buku~

    ReplyDelete
  3. mmg pokai dibuatnye kalo masuk kedai mainan ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. Klu dpt kembar 4 tak tau la apa jd dgn I ni MummyShane...makin kurus melidi agknya..

    Baik2 Shane, jgn selalu tengok cermin nt jd mcm auntie ni dpt gelaran "miss mirror" sampai ke tua..

    ReplyDelete
  5. alangkah bagusnya dapat kembar! teringin sangat nak dapat kembar! moga Allah makbulkan doaku.. Amin.. :)

    ReplyDelete
  6. ayub:ya meh nya, mumy nya ti lebih2 hehehe.tau2 je.Wah nemu mai yen..miz u 2 yen.ila kami pegi kch ga
    izan:betul tu izan..suka tengok anak2 seronok dapat toys
    SyahNur: ye la kan, memang pokai.Bagus lagi beli baju2 diaorang
    MM:teringat cerita dongeng 'snow white'
    kella:semoga dimakbulkan..amin

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers