Sunday, October 10, 2010

Shane n qeisha @ shopping complex

hi all..
Cuaca asyik hujan jer minggu ni, outdoor xtvt memang tak boleh jalan la..
Pegi shopping complex jer ler jawabnya,window shopping...with family.
Gelagat anak2 kat toys section.Memang tak peduli langsung orang sekeliling,janji seronok jer.Daddy mereka dua asyik captured pics mereka dua.Qeisha siap duduk elok2 with toys yang diambilnya.Mesti beli satu sorang baru dapat tinggalkan kedai toys tu.
Aksi shane makan..suka salad kfc

Qeisha mamam dengan semangat, tak toleh kiri kanan
*kalau nak shopping beli baju, saya lebih suka tinggalkan shane n  qeisha with nenek kat rumah. Memang susah nak pilih memilih kalau bawa mereka dua...takut2 mereka pergi tempat lain time kita sibuk2 pilih2 ..

3 comments:

  1. betullah mummy..kalu budak2 ni dah smpai toys section mmg kene belikan satu kalu tak ada yg guling2 kat situ...he he he

    ReplyDelete
  2. jagaaa..nya shane dua iesha dah suping toy...hehe..nyangkong yenyen au shane,ambi duai nda belaya main legi.heheh

    ReplyDelete
  3. hanim:bukan hanya guling2 hanim,siap nangis2 lagi tu
    mommyYen:pama sduai ya,ngai alah iesha ko d.ila aunty beli gift utk yenyen k

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers