Saturday, December 18, 2010

kinder joy & racing car candy

hai all..
Anak2 u all suka tak kinder joy? Mula2 dulu saya yang belikan Shane dan Qeisha kinder joy.Sebenarnya saya yang excited nak tengok apa isi di dalam kinder joy tu.Ya lah...dah namanya 'kinder joy with surprise'.
So little cost RM3.70? But the chocolates are not bad, white choc on top, normal choc bottom. Really rich in milk.
What about the surprise gift?
*The gift/toy is something like you get when you buy cornflakes or junk food.hehehe..entah apa2..
But now...mykids suka sangat benda kat pic atas ni.Racing car candy.Lebih murah daripada kinder joy juz rm1++.Dalam tu ada racing car dan candy. Shane suka sangat.Benda ni ada dijual berdekatan dengan kaunter bayaran di supermarket/hypermarket. Bijak diaorang kan, menarik minat kanak2 time kita berbaris nak buat bayaran.Shane said "momy2 beli egg".aduhai... sekarang ni saya rasa dah lebih 10 dah benda ni kat rumah saya.Bekas2 tu shane kumpul, tak kasi buang tau.Pandai dia pink colour dia tak nak, dia kata "qeisha mpun"
Oh ya ada juga 'what egg'.hmmm macam2 kan..
*ok deng happy weekend 2 u all..

6 comments:

  1. lama dah xkomen kat blog win..blog list sy mcm ada problem sbb win punya link xde kat situ..sory yer

    xpernah nmpak pun racing car candy, nnti sy tgk2 kat cni kot2 ada..murah sikit dr kinder joy tu..anak sy pun suka tu..

    ReplyDelete
  2. waa nie budak2 memang suke kan win .. anak2 akak kalau dpt nie hermmm duk belek sampai rosak lahh huhu

    ReplyDelete
  3. Hello, momyShane. Anak kak yg bungsu tu pun, suka sangat benda2 macam tu. Klu tidak dapat beli, memang dia tidak malu, menangis depan orang..hehe....

    ReplyDelete
  4. hanim:it's ok...racing car candy tu baru
    kakieda:ya,bdak2 suka.ibu2 mcm saya pun suka kinder joy tu.heheh
    kakimun:bkn apa,nak tgok apa yg surprise dlm tu:)

    ReplyDelete
  5. hehe i love the chocolate too.. tp slalu nak beli rasa segan plak, macam budak2 hehe..

    ReplyDelete
  6. aieda:tak pa,eksen2 beli ngan anak buah pulak.hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers