Thursday, December 16, 2010

supper

allooo all...
Entry tentang supper kami malam tadi. Jalan2 dengan anak2 sampai dekat kul 11 malam. Ada funfair & jom makan2 kat miri sekarang ni. Masa nak balik, saya rasa macam lapar.So, saya ajak husband makan kat 'ming cafe' sebelum balik supaya tak payah cari makanan lagi bila dah sampai rumah. Cafe ni buka 24 hours & agak happening. Anak2 pula keletihan, masuk kereta terus tidur...
Saya memang suka tea-c speacial kat sini.Memang best...watermelon juice husband & adik ipar punya.
Aduhai..larut malam pun minum sejuk2.takpe2 tak selalu ya.
Ini Shane & Qeisha punya...momy mamam fried kueh tiaw (seafood)
Shane & Qeisha mengantuk...ciannya.Besarnya mulut menguap.hehehe.Ini semua gara2 momy yang nak makan la nie. Tapi dah layan aiskrim, hilang terus ngantuk tuu..

  * cuaca mendung/hujan dari pagi tadi..so berehat dirumah sahaja hari ni.Tak lama lagi xmas, dah celebrate xmas, cuti sekolah pun dah nak habis...

3 comments:

  1. waa bagusnya anak2 winn .. dah tengah mlm boleh lagi ajak jalan2 .. kalau anak2 akak kul 10 dah tidoo dahhh

    sedappp nampak air tembikai tuu .. akak pantang minum ais lagi nie .. sakit tekak huhuh

    ReplyDelete
  2. 1st time ni kakieda mrk dua keluar sampai larut mlm.saya terasa lapar sangat lepas jln2 kat boulevard & funfair

    ReplyDelete
  3. ahai..cute mai muka org nguap..
    ni nda makin gendut si mommy,makai ja ja...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers