Monday, December 13, 2010

Edit photo contest

Hai all..
Saya telah ditag oleh blog elly&emmy untuk sama2 menyertai contest yang dianjurkan oleh qaseh dalia adelia. tq 4 tagged me ya.Just 4 fun...


Gambar yang saya nak edit ialah gambar anak perempuan saya Saleisha Qeisha 2 years..


before....
*




*




*





*




*



*


after....
qeisha suka butterfly mcm mama...
ok, nak tag 4 orang sertai kontest ni pula
1. kakieda
2.izan
3.hanim
4.bonda humaira
kalau dah join, sila abaikan saja ya.Jgn marah kena tag ya..hehehe
nak tau syarat2 contest klik kat pic di bawah..
ok, that's all..babaiiii

7 comments:

  1. cantik2...sama mcm anak2 lia,dia org pun suka butterfly...

    p/s:ptt lah byk butterfly kat blog ni..... :)

    good luck to u!!!

    ReplyDelete
  2. tq mamamya...
    *betul...saya minat/suka butterfly..

    ReplyDelete
  3. so sweet dikk
    huuhuhu dah kena TAQ .. ok dikk kalau akak ingat akak buat ya dikk .. anyway thanx dear :))

    ReplyDelete
  4. salam singgah sis..tq juin n gud luck ye

    ReplyDelete
  5. ala, tak pandai edit gambar cam mummy la.. apapun, insyaallah akan dicuba juga! thanks tag bonda humaira! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers