Tuesday, November 30, 2010

simple breakfast

hi all, entry tentang bfast awal pagi tadi..just simple breakfast ya.Walau menunya tak sehebat mana, tapi saya nak post juga coz suka tengok aksi anak2 saya berselera makan.
mamam mee daddy jer,mereka berdua bersemangat bukannya apa,disebabkan suka menyuap sendiri.Tak berapa suka kita suapkan.Saya biarkan, biar mereka belajar berdikari.Saya tak kisah mereka makan bersepah, proses belajar kan
Shane kalau makan mee dia suka, tapi nasi agak susah nak bagi dia makan.Dia ikut mood saja nak makan nasi.Dia akan cepat2 minta susu kalau kita nak bagi makan nasi.Helah dia la tu. Qeisha senang sikit, tak berapa memilih.Nasi goreng pun dia suka, tapi tak berapa berminat makan roti @ bun.
Ini mama punya ya, baked beans in tomato sauce & scramble egg (mix eggs with a little milk,butter and mix again as they are being fried).simple jer.bagi mamanya bam bam sikit cuti nie.hehehe.si daddy dah turun kerja time kami breakfast, ye la bangun lambat ckit time cuti ni kan.

*ok, that's all..babaiii.

11 comments:

  1. sedapnya mummy...lama tak makan scramble egg dgn baked bean camtu...

    baguslah shane n qeisha makan sendiri..clap3!!!

    ReplyDelete
  2. dlm banyak2 bfast mummy jugak nampak sedap oleh kami2 :)

    ReplyDelete
  3. pndai nya qeisha suap sndiri...
    betul..mummy dia punya brekpes sgt meyelrakan..nk amik idea brekpes tulah...western gitu...

    ReplyDelete
  4. Hi Dear

    Feel free to join contest at my blog
    http://oklahtu.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. bagus... :)

    salam singgah sini.. :)

    ReplyDelete
  6. Hello, momyShane. Bestnya tengok adik-beradik ni makan. Bersepah sikit tidak apa, yg penting diorang belajar berdikari, hehe...

    ReplyDelete
  7. comel tgk budak2 makan..kiutttt

    ReplyDelete
  8. 2 all:tq 4 the cmment ya.nampaknya breakfast mumy menarik minat walaupun simple, but sodapp kan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers