Saturday, August 18, 2012

Shane & Qeisha belated birthday celebration...

Hai all..
Lama dah  blog ni tak berupdate disebabkan tuan blog agak sebukk menyibukkan diri..:)
Semalam celebrate belated birthday anak2 yang sepatutnya celebrate last week. Terpaksa postpone coz last week saya ada exam...biasalah study last minutes itu yg lebih saya suka, so yg lain terpaksa akur dgn penangguhan ke semalam..i am sorii :)
*Sambutan hari lahir shane & qeisha semalam diraikan secara sederhana di kfc, cuma dihadiri beberapa ahli keluarga yang terdekat, dan...dan..1 kek dikongsi bersama. Mulanya nak tempah 3d cake idaman mereka berdua macam kat bawah, tapi saya rasa agak membazir coz yang hadir tak ramai. 1 kek yang semalam pun tak habis. dan sebab 1 lagi yang saya rasakan paling munasabah is jimat kos!!! hehe
Ini ialah sample kek yang ingin ditempah..
tapi tak jadi...maybe tempah utk rakan2 sekelas mereka berdua kat tadika. Hari tu masih berpuasa, so saya tak ada beli kek untuk kwn2 shane & qeisha kat tadika, juz bungkuskan mereka makanan ringgan je..
Red angry bird ini pun ok juga, kedua-duanya suka.Nampak tak nama Shane & Qeisha kat angry bird eyebrows tu?cute juga kan..
My soulmate...1st pose...our theme is white!! this colour is my fav :)
Pic atas : my little family yg amat disayangi..candid2 captured by Syonna, shane & qeisha cousin
pic bawah : aki shane & qeisha my FIL turut sama meraikan hari jadi shane & qeisha semalam, my MIL kat kampung, esok baru ada datang..
sooo cute,like this pic so much!  when shane & qeisha blew the birthday candles....
pic atas : cutting a belated birthday cake together gather..!
pic bawah : my kazen with my nephew, my mum, shane & qeisha with syonna..thanks for being here...
our sweet moments...
to my son : Just like one shooting star in the sky can brighten up the whole horizon, you, my dear son, have brightened up our lives by coming into this world through us. May you always be blessed
and..
to my daughter :1.You are like that dewdrop which rests on a green leaf. You are beautiful like a flower.. May you always be blessed also my little princess..
snap2 lagi..dan lagi...
at kfc playland..they are very happy!!!
belated birthday gift from my kazen to qeisha  yg sgt cute...

dan ini pula...
 small gift from mommy & daddy  to shane & Qeisha. It's a "Dora says Good night & mater, lightning mcqueen bestfren :)
that's all...sesi bw ditangguhkan ke malam nanti, selepas menghadiri jamuan hari jadi anak jiran sebelah umah, christine bday..shane & qeisha fren.i need to gotta go now, coz nak cari bday gift utk christine..ok, babai & selamat hari raya kepada semua rakan2 muslim...

2 comments:

  1. Win - pandai u bahagikan masa antara exam (studies), career dan family, pastu utk kengkawan lagi ( I mean kesudian you utk berblogwalking dlm kesibukan). Really appreciate it. I doakan you sukses. Deanlist!. Ameen.

    *mmg cute angry bird tu, teringat masa birthday Qistina pun kami ada belikan kek tu.

    ReplyDelete
  2. missmirror:honestly, tak pndai sebenarnya..nsb baik ada my mum stay ngan kami.bw & update blog pun jrg2 dh..tapi win selalu cuba yg terbaik utk masa dpn...pentingkan yg lbh pnting dulu..
    *angry bird ni mmg femes sgt kan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers