Tuesday, November 9, 2010

Shane milestone


Shane : 3 tahun 3 bulan 7 hari
Shane milestone:
Berat : 14.5 kg
Tinggi: 95cm
Susu : Nespray mix flavour- honey @ original
Food : mix diet @ family food
Fave drinks : ribena, jus buah,vitagen,solitive & minuman berais
multivitamin : appeton taurine (for healthy growth)
Shane fave : pocoyo,roary the racing car, thomas & his freinds,dibo2,mickey mouse,my little star,kiddy network,ultraman cosmos,asarichan, 611 channel & asal jer kartun semuanya minat orang bujang nie.
Clothes : kikilala, anakku, babykiko, just a kids, Peter Rabbit ( suka 100% cotton)

- hmmm ni memang peminat thomas & his freinds, suka nyanyi lagu tu walaupun
cuma tau sebut thomas & his freinds...shane sendiri yang pilih dvd tu. Dvd backhom saya letak balik coz tak mau shane tengok kartun yang b---h tu.hehe
-Suka sangat coklat
-Tak berapa suka makan nasi, lebih suka western food like bread,bun & salad.huhh!
-Suka makan buah-buahan
- Makin pandai berbual, sampai tak terlayan dengan bahasa rojaknya
-Dah pandai mengalah dengan adik dah :)
-Dah pandai bagitau if nak buang air kecil, & air besar.pandai guna potty dah.sekejap jer training. But, sebelum tido saya pakaikan juga pampers..
-Gila segala macam jenis 'car'
-Suka xtvt colouring, walau kejap jer
ehemmm dah pandai pakai sendiri selipar dah abang shane sayang nie. Dia nak main kat luar with toddler car la tu @ panggil anak jiran kat depan rumah..seriusnya shane kat pic nie
sayang shane selalu...luv u sooo much myson !!!!!

9 comments:

  1. harap dah sekolah nanti jua cepat belajar anak2 nie

    ReplyDelete
  2. he's so cute and adorable.. :)

    ReplyDelete
  3. shane sebijik wajah winn :)
    so adorable :)

    ReplyDelete
  4. tgh tekun nak pakai kasut, tetiba kena snap..tu muka mcm tu kot. hehehehe

    ReplyDelete
  5. bagus...dah tau peranan jd abg dah...haah muka mcm win..smeoga terus jd anak yg bijak pndai...

    ReplyDelete
  6. ieda: tq so much
    kak aeida: tq, selalu org kata shane ikut muka ayah
    ana:ya lah tu, tgh tekun nak pakai kasut
    hanim:harap begitu..jadi anak yg bijak & hormat ibu ayah

    ReplyDelete
  7. amai mirip nn mua ya win..hihik..dah bujang dah..

    ReplyDelete
  8. mommyYen:yaka? ok meh nya,mnh anak laki mirip momy kan:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers