Saturday, October 22, 2011

Fresh sweet corn...+ shane & qeisha @ playground

Happy Saturday 2 u all :)
express post ni ya..hehe
sweet corn is our family favourite. Jagung manis my aunty ni mmg tidak mengecewakan :)
pic 1 kiri: shane sedang layan jagung manis yang masih fresh.( boiling sweet corn)
pic 2 kanan : Qeisha & dady makan jagung manis sambil menonton @ umah my SIL
pic bawah : pinjam kat google pic jagung manis yang cantik :)
dah kekenyangan dua beradik ni main kat playground pula. Suka tengok playground kat PGA kem ni coz sangat luas.
Pic atas : shane berehat keletihan. then sambung lagi...sampai basah baju berpeluh-peluh, kira la tak nak lepas peluang si shane ni kan
pic kiri bawah : nenek, qeisha & shane sedang melihat plane di udara..aduhai. Shane bagitau ada uncle martin kat plane tu.o tedah..
ok all..nak cepat ni, nak logout. Malam nanti baru i dpt bw..babaiii

8 comments:

  1. Win.. You ni buat I terliur dgn jagung tu... aritu I nak beli kat kedai runcit tu, nak rebus sendiri kat rumah, sagat2..mkn dgn kelapa + gula(my fav I masa kecik)..last2 sampai rumah baru teringat. Kempunan je rasa..

    ReplyDelete
  2. Hai Win.. Selamat petang.. I sesaja dtg lg ke blog u.. walau u tak update. Hehe.. saja bertanya khabar.. esok cuti gi mana?

    ReplyDelete
  3. Hello, momyShane. Kami pun suka jagung manis, hehehe.......:)

    ReplyDelete
  4. miss mirror: suka jagung manis juga ya :). sedap kan kalau msh fresh
    *kat srwk tak cuti la miss mirror, bestnya kat smnanjung dpt cuti..blog tak berupdate, bz ngan karnival bijak pra.next entry ada gud news :)
    kakimun : jagung manis kesukaan ramai kan

    ReplyDelete
  5. sedapnya jagung tu...anak2 sy pun suka win...sedpa je tgk shane n qeisha mkn jagung...

    hepynya dorang dpt main playground...bersih playgrd tu win..

    ReplyDelete
  6. ya hanim, playground kat kem tu sgt bersih coz masih baru lagi

    ReplyDelete
  7. happy mai eisha main playground..yen mala ja nagih ku pg playground..
    eh,bila kta bc k kch deh..?

    ReplyDelete
  8. happy mai eisha main playground..yen mala ja nagih ku pg playground..
    eh,bila kta bc k kch deh..?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers