Friday, March 12, 2010

pose manja

Hiiii everyone...saja je saya add pic2 shane ni. Saya suka pic2 ni sebenarnya. Best juga..shane sekarang ni makin pandai pose n minat sangat bergambar.

Yeaaa pic dia ni control handsome n tunjuk2 aeroplane kertas dia tu. Habis la majalah pa & ma saya yang dulu2 shane suruh buat aeroplane. Neneknya la yang jadi mangsa buat aeroplane kertas..adik qeisha tak boleh pegang n ganggu..kalau tak kena marah la qeisha..dia jerit kuat2, menangis la qeisha. Dah la qeisha ni memang cungek..dengar suara yang kuat pun dia nangis. Dia tak suka dengar orang menjerit..
Pose manja shane..eksen2 dia tengok ke lain coz dia pernah tengok saya eksen2 tengok lain time dady dia captured gambar saya.aduhai...
Naaaa tengok shane ni..menyibuk time mumy n dady berkaroake..nasib ada mic yang tak mahal ni untuk dia main2.Macam2 la lirik lagu shane yang keluar.Entah apa-apa2..hehehe
Ok all...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers