Thursday, March 17, 2011

luv Cornetto classico

Happy Thursday 2 u all..
Cuaca di tempat kami petang ni sangat panas.Bila cuaca panas, minuman berais atau aiskrim akan menjadi pilihan. Betul tak?Tadi saya keluar kejap beli aiskrim cornetto untuk anak2 & saya sendiri.heheh..
Cute sangat kan tangan2 tu.Shane & Qeisha suka sangat cornetto classico...a crispy baked wafer coated from top to bottom with a chocolate flavour layer, combined with delicious vanilla flavour ice cream, and topped with hazelnut pieces.
Shane & qeisha dapat habiskan 2 aiskrim seorang.Kecik je kan aiskrim tu, mamanya dapat habiskan 3.Tapi tak lah selalu makan aiskrim ni..tak baik untuk gigi..
Layan cornetto..lupa dunia....lazat sangat la tu.comot sangat si qeisha makan aiskrim..
ok all..nak sambung makan aiskrim lagi, then lawat u all ya.babaiii

9 comments:

  1. Kat Jb plak hujan pagi tadi Win.. nk gi zoo pun tak jadi, last2 terperap kat rumah. Napa la dah hari Khamis kan .. cepat betul cuti sekolah dh nak habis. Sedih tau..

    ReplyDelete
  2. nyum..nyum...cuba very rocky road by wall cornetto nya,dlm kontena empu.sedap g..bc marshmallow..

    ReplyDelete
  3. my nuha pun suka sangat tapi skang batuk2, asyik mengelat ajer kalo dia mintak aiskrim tu, ckp tak der la, abes la.padahal beli sekotak :p

    ReplyDelete
  4. hehe comel je letak tisu kat baju tu. tisu ke bip tu?

    ReplyDelete
  5. Hello, momyShane. Fuh,,nyum3...sedap berkrim, hehe...tangan2 tukang makan tu pun gebu2 belaka, hampir sama gebu dgn aiskrim, hehehe....:D

    ReplyDelete
  6. comelnya tgn dua beradik tu..sukalah dorang win dpt mkn aiskrim...leh geng ngan abg danish yg suka aiskrim jgk...

    ReplyDelete
  7. Weee chedap kan! Kami pon ptg tadi pekena aiskrim gak tapi McD punya lah :D

    ReplyDelete
  8. so sweet qiesha and shane tu .. aiskrim mcm nie memang jarang leh makan kan .. anak2 akak pun suke .. sesekali beli , sure mereka suke :)

    ReplyDelete
  9. jahat nya kamu.....da terkene....demam cornetto.. ahakkakakaka nyummy

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers