Sunday, March 7, 2010

Qeisha 6 months

Pic Qeisha 6 bulan. Mumy sangat suka pic ni..tu la mumy upload di blog ini. Comel sangat qeisha kat pic ni (takpe puji ak sendiri ye). Baru nak keluar gigi Qeisha time ini. Qeisha ok jer.. tak keluar banyak air liur macam shane time tumbuh gigi..demam pun ok juga,maybe saya bagi dia gripe water 2 kali sehari.

Di samping itu saya juga bagi qeisha:
  • Appeton syrup
  • raisin (bagus untuk kekuatan minda)
  • honey
  • Milna rusk
  • bijirin nestle bermacam flavour
  • porridge + vegetables +meat / chicken
  • ikan salmon n ikan cod
  • biscuits (tiger,jacobs)
  • -Qeisha masih lagi breast feeding time ni n campur ngan susu formula Dumex (dupro)
*Buah-buahan yang saya selalu bagi Qeisha time ni pula:
  • grapes,banana,sunkist,watermelon

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers