Wednesday, May 19, 2010

contest senyuman paling menawan

hai all..
Saya dapat TAG+CONTEST daripada mama c'fa. tq mama c'fa coz dah senaraikan saya dalam tag list ya.
Tak tau la..menawan ke tidak senyuman saya ni.hehehehe....kalau tak menawan , tolong jangan menyampah ye...kalau cali pun, ketawa je lah..hahaha.

menawan ker???? the latest ni..

Kenapa saya suka senyum?????
Saya memang suka senyum, nak tayang gigi yang cantik.hehehe.Suka tengok orang tersenyum..daripada orang yang bermasam muka atau terlalu serius..itulah saya suka senyum
kau tersenyum, ku tersenyum kemesraan menguntum...
oh ya, lagi satu senyum juga petua awet muda kan dan boleh menghilangkan stress..
* smile always*

orang2 yang kena TAG:
4.Ain

upss..jgn lupe ye letak gmbr kt bwh ni skli tau..sbgai syaratnye


so lepas submit entry boleh la ke blog penganjur contestnya ya.. ni die



* cepat2 tau buat entry..esok tarikh akhir..

me,



6 comments:

  1. oh no..kena tag lagi.nda ibuh ngaga au..senyuman ku nda menawan..hihikwahhh ayat selamat kan diri..

    ReplyDelete
  2. gud luck mumyshane.. senyumanmu memang menawar,, pasti ramai yg tertarik dan menarik..

    ReplyDelete
  3. hehehe.. *menawan*.. kan dah silap taip

    ReplyDelete
  4. huhuhu..manisnyer senyuman mummyShane nih.. sekali tgk mcm model pun ada. sungguh!!

    ReplyDelete
  5. uda:betul lah tu menawar.hehehe.tq
    ibu_arifa:huhuhu kembang dah ni..taklah sehebat itu ibu arifa.hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers