Friday, May 14, 2010

My watermark

Hi all
moga sihat sejahtera semuanya..
Hari ini saya seharian di pustaka ,miri mengikuti mesyuarat latihan sistem maklumat pra kebangsaan.
Best juga dapat jumpa dengan kawan-kawan dari sekolah lain, specially cikgu dari sk kmpung luak.Saya pernah mengajar 2 tahun di situ.


oh ya,pasal watermark..saya takde check email..tu la tak tau watermark saya dah siap sebenarnya.Rupa2nya pukul 11 lebih tadi dah eliss send to me.tq so much eliss.Saya suka...free lagi tu.Lepas ni adalah cop pic2 saya..lalalalala...

Ini lah rupa watermark saya...tq so much ya eliss. Kamu sungguh baik hati dah buat watermark free untuk saya. I like it...
siapa nak watermark free??klik Siapa Mahu Watermark Free?


me,

 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers