Monday, June 14, 2010

BSN nite..ksk zon miri

Hi all..selamat petang.. N3 kali ni tentang bsn nite hujung bulan mei hari tu..nak abdikan juga kenangan manis ni di sini.
Best juga family day staf2 bsn zon miri (join husband)..siangnya mereka ada main bowling n sukaneka...malamnya dinner kat Park City Everly Hotel..temanya santai n glamour..
Layan pic2 kami time dinner ari tu..

Tidak lepaskan peluang ambik gambar anak2 kat stage..entah apa2 yang dilihat oleh shane n Qeisha tu..masing2 sibuk..

@Lucu sangat Shane ikut main berebut kerusi..dia pusing2 saja dengan seronoknya dan tidak kisah dapat kerusi atau tidak.
@Qeisha sibuk nak ambil belon..masa balik banyak belon yang dia bawa.
@Suka tengok mereka berdua kat pic yang bawah sekali nie...

Dady berkaroake....dua2 buah hati kami pun menyibuk juga..memeriahkan lagi kononnya,
tak dapat mic, shane ambik whiteboard marker.Qeisha goyang2 ckit jer..

Pic habis dinner...Qeisha sibuk dengan pensel Park city everly hotel...
That's all
me,

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers