Tuesday, June 29, 2010

School book bags

Hii every one....
Semoga sihat semuanya....
Bukannya nak cerita anak2 saya dah masuk playschool ya...belum lagi..
Ini kisah kedua-dua buah hati saya yang happy sangat dapat beg sekolah baru. Saya saje belikan beg sekolah untuk simpan buku2,drawing board,colour pencils dan alat tulis mereka yang selalu jer bersepah sana sini.Layan pic2 mereka with 1st school book bag...

Shane with 'mickey mouse' bag n Qeisha with 'princess' school bag.Seronok juga tengok mereka dua excited dengan beg tu...
*
*
*
*

Wadeh!!!! macam budak baik je rupanya. Shane n Qeisha dah kenal hampir semua huruf (alphabet.).harap anak2 mumy menjadi insan yang berguna di kemudian hari.amien...

@@@sangat lega kalau mereka berdua tak bergaduh..kalau bergaduh berebut barang,ya ampunnn hingar bingar je bunyinya.tambah lagi dengan tangisan qeisha ton 'E'.Biasala anak2 kan suka berebut barang walaupun sama...

####baru dapat upload pic..tak tau kenapa tadi ada prob nak loading pic
me,

5 comments:

  1. eh iesha dah ka skul meh..?cute mai baby dua iko tok..miss u all!

    ReplyDelete
  2. I pun prefer bwkkan beg sandang utk anak2 I klu nk travel, senang nak bubuh pampers & snack utk mereka.

    ReplyDelete
  3. ayub:datai miri gik au...eisha makin pintar bjaku.kalah shane
    MM:betul tu beg sandang sangat sesuai utk simpan brg n snack mrk.

    ReplyDelete
  4. Amiin, semoga mereka menjadi insan berguna dan sangat bermanfaat.

    whoaa mereka dah kenal semua huruf eh, cool, bijak2. ;)

    ReplyDelete
  5. tq neezhom.ya betul..hari2 tengok vcd know ur alphabet.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers