Friday, August 13, 2010

Dinner ulangtahun STU ke-45

Hi all...
salam 1 malaysia dan selamat menyambut bulan ramadan kepada semua rakan2 umat Islam.
Hampir seminggu tak update blog ni, agak bz juga.On9 pun kejap2 saja.
Entry tentang dinner ulangtahun STU ke-45 minggu lepas di Dynasty hotel. Suka dengan menu2 kat hotel nie..sedap dan berbaloi-baloi.memang ingat makan sedap jer orang nie.
ok, layan jer pic2 yang ada...

Persembahan pembukaan para guru..lupa dari sekolah mana

Sebenarnya saya tak berapa suka pakai kebaya pergi dinner..terpaksa coz majlis rasmi..
pic bawah...tarian cowboy guru2 dari smk merbau.Boleh tahan cikgu2 nie

oh ya nak kongsi cerita..dinner ni saya dapat cabutan bertuah..tak pernah2.Sampaikan saya tak perasan nombor saya yang kena sebut, mc pun cepat sangat sebut.ok lah..syukur.

***rakan2 fb pun saya rasa ada join dinner sambutan ulangtahun stu ke 45 ni.Amacam, enjoyed tak???

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers