Tuesday, August 3, 2010

Shane n Qeisha bday

Hi everyone...
Hampir seminggu tak de update blog. Lama dah saya tak bersiaran gara2 mengikuti kursus asas kejurulatihan di pusat kokurikulum daerah, Miri. Mungkin the next entry adalah tentang kursus tersebut. Tunggu ya rakan2 kursus sekalian.
@@@@@ Petang semalam 2/8/celebrated birthday Shane dan Qeisha di Taman Awam, Miri. Syukur sangat2 cuaca mengizinkan. Birthday Qeisha 1/08 dan Shane 2/8..jadi dapatlah celebrate bersama-sama. Layan pic2 birthday kedua-dua buah hati nelwein..

Shane 3 years n Qeisha 2 years.Momy,Shane n Qeisha with new hair...Seronok betul anak2 tengok birthday cake..

Shane dan qeisha seronok mendapat hadiah. Shane sibuk dengan lollipop, qeisha tak sabar2 nak buka hadiah..

Best juga celebrate birthday kat taman ni. Shane dah pandai blow the candle dan potong kek. Qeisha nak ikut shane blow the candles tapi tak padam2.Last2 dady yang tolong.

Antara yang memeriahkan birthday Shane n Qeisha...

***tidak terasa dah bertambah dah umur anak2 kami.Semoga mereka berdua membesar dengan sihat dan menjadi orang yang berguna suatu hari nanti.amien..

6 comments:

  1. hi mmyShane...

    happy bday to shane n qheisha...!
    moga jadi anak2 yang bijak bila besar nanti..

    bagus je bday dekat2...celebrate pun sekali je.
    seronok nampak shane blow lilin n makan lolipop.
    tak sabar2 nak buakak hadiah ye.

    **mmyShane, bday shane sama dgn my Hubby, 2 Ogos.

    ReplyDelete
  2. tq izan.ya la sekali celebrate jimat kos.hehehe

    ReplyDelete
  3. Happy birthday buat Shane n Qiesha......I sangka twin tadi...heran ya birthday bleh dekat2 plak.

    ReplyDelete
  4. wah..bagus dan bertuah nyer Mummy sebab birthday anak2 mu dekat2 jer tarikhnyer.. senang sekali beli jer hadiah utk mereka nanti.

    happy birthday Shane dan Qeisha.. kiss2 untuk birthday boy dan birthday girl ..muahhh!!

    ReplyDelete
  5. owh..miss both of them..! muahhhss!..
    nda lama da datai prezie sduai ya ari yen..

    ReplyDelete
  6. mm:ya kebetulan tu, qeisha 1/8 shane 2/8..tu la celebrate sekali
    ibu arifa:ya senang..tapi kek tetap 2
    ayub:miss ull 2..
    tq so much sudi beri prezie

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers