Thursday, August 26, 2010

Shane nak merempit?????

Hi everyone...
A Mat Rempit is a Malaysian term for "an individual who participates in illegal street racing", usually involving underbone motorcycles (colloquially known as Kapcai) or scooters. Not all Mat Rempits are involved in street racing; some of them perform crazy stunts for fun, such as the wheelie, superman (lying flat on the seat), wikang, and scorpion (standing on the seat with one leg during a wheelie).
************************************************************
Oh no! bukan anak saya merempit ya..juz posing kat green scooter dady mereka.



Lama dah scooter ni, scooter husband masa bujang lagi. Ada sweet memori sebenarnya with scooter ni masa masih bercintun dulu. Pusing2 bandaraya malam kemerdekaan ikut geng2 motor lain, bukan merempit ya. Sekarang ni, scooter ni jarang digunakan...sometimes pusing2 kat kawasan perumahan jer.
Macam2 sound scooter shane. Qeisha takut jatuh..suka sangat tgok pic mereka dua ni, lega sesangat if shane tak marah qeisha..

ok, babaii..nak blogwalking pula lepas ni..

3 comments:

  1. alahai comelnya 2 beradik tu..mesti riuh bunyi shane buat bunyi scooter..

    ReplyDelete
  2. apuu..shane dah gunting buk..nda lama da nemu driba skuter abg shane nya..

    ReplyDelete
  3. hanim:ya, mcm2 la sound shane buat.Lucu sangat
    mommyYen:dh gunting meh rambut sduai ya, b4 bday sduai ya ari nya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers