Monday, October 25, 2010

Inilah Wajah Bayi Nana XFM, Althea!

23 OKT 2010: Pada pagi Khamis yang lalu, seluruh peminat setia penyampai radio XFM, Norhana Che Mahazan atau Nana menerima berita gembira bahawa Nana sudah pun selamat melahirkan bayi comel yang bernama Althea Raqeem Brian.

Bagaimanapun, Murai Batu dapat tahu, ramai sangat yang teruja untuk melihat wajah bayi Althea itu walaupun Murai Batu dah pun diberitahu Nana bahawa mahu menyiarkan gambar baby sulungnya itu secara rasmi di dalam blognya.

Nak tengok tak gambar baby Althea yang dilahirkan secara normal di Hoospital Sunway dengan beratnya mencecah 2.71 kilogram?

Kalau nak tengok, inilah dia wajah comel anak Nana bersama suaminya Raqeem Brian. Memang benarlah kata-kata kawan-kawan Nana bahawa anak Nana itu sangat comel. Namun, mengikut penglihatan Murai Batu, wajah Althea saling tidak tumpah seperti wajah Brian.

Macam mana pun, bak kat orang, masih baru lagi. Wajah bayi boleh berubah. Yang penting, mungkin sekarang banyak orang kata muka Althea mirip bapanya..esok lusa, wajah Althea mesti macam Nana pulak.

Paling penting, bayi Althea memang comel. Dan sehingga ke hari ini, Murai Batu dimaklumkan Nana asyik tersenyum lebar melihat kelahiran bayi sulungnya itu

***suka nama Althea .Cute sangat kan.

sumber:murai.com

4 comments:

  1. win,nama althea nama one of the ANTM cycle 15..hahha
    but,cantik la nama nya..

    ReplyDelete
  2. wah terkezutnya sbb tak tau pun dia pregnant.. nmpk sgt ketinggalan... anyway, baby comel iras nana..

    ReplyDelete
  3. mommyYen:paduhal...nda apa,yg penting namanya cantik
    mamalieyna:nama yg unik,simple dan cute bunyinya
    aeida:saya pun tak tau dia mengandung, nak surprise la tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers