Saturday, February 12, 2011

table 4 3..shane,qeisha & nenek

Happy Saturday 2 u all..
Entry tentang Shane dan qeisha @ mcd. Pilih meja sendiri, tecik je meja yang shane pilih.So, nenek(mymum), shane dan qeisha duduk 1 meja tu. Dady & mumy macam pasangan kekasih pulak duduk berdua 1 meja bersebelahan dengan meja yang shane pilih. Nak tau kenapa shane pilih area tu? Sebabnya dekat dengan 'playland' kat mcd tu.Bijak ya..tau2 la budak kecik,kena turutkan juga.Kalau tidak, sure merajuk anak bujang tu.
Si nenek tengah sibuk melayan karenah dua cucu kesayangannya. Memang manja sangat dengan nenek, berebut-rebut minta perhatian...qeisha makin petah bercakap, macam2 yang dia tanya dengan si nenek.
Layan 'apple pie'(favourite shane)..., frens fries with hot milo.
* Motif utama bukan nak makan sebenarnya 2 orang nie, main kat 'playland' tu yang utama.
* Dah pandai ajak pergi mcd..aduhai mana la mampu nak pergi sini selalu. Takkan datang sini semata-mata nak main kat playland tu. Ada nanti kena jeling oleh waitress2 kat situ.Nasib baik dekat..saya pun suka tengok modern design mcd nie.Baru dibuka hujung tahun lepas bersebelahan dengan 'shell'.Saya tengok majoriti yang datang situ bukan isi minyak tapi serbu mcd....
*macam2...
that's all..babaiii

6 comments:

  1. lalalla...bc mcD baru hooo...
    pia meh shane lak mami n dadi dating blama..

    ReplyDelete
  2. au ayub, nemu d ba depan simpang ka pergi emart bc waterpark ila.datai miri baru ila

    ReplyDelete
  3. Nanti klu I dah sihat, I pun nk gi MC D la... cari apple pie.. hehe.

    ReplyDelete
  4. mc d skrg mmg design baru kan..cntik..

    manjanya shane & qeisha ngan nenek dia yer..neneknya pun rajin mlayan...

    ReplyDelete
  5. soo sweet qeisha & shane tuu .. ermm cayunk nenek yaaa ..
    nenek rajin melayan oklah kann :)

    ReplyDelete
  6. seronok lihat telatah anak-anak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers