Wednesday, January 23, 2013

Random pics Dec 2012..

Entry pertama 2013 ni . 23 January dah ni. Masa berlalu begitu pantas kan?
Random pics ni sebenarnya saya nak buat post dalam bln Dec last year, tapi kan...asyik bertangguh. Utamakan yang lebih penting itu sudah semestinya..apa lagi awal2 tahun ni. Oh ya, this year kena ajar sesi petang pula. Ajar Tahun 1 & 3..rindu pula nak ajar budak pra, coz mereka comel2 & tecik2 je. Rasa macam 1 hari tu sekejap sangat,  bila balik kerja..dah gelap dah sampai rumah. Azam utama tahun ni, belajar menepati masa.Yalah tu...:D
*Template pun dah tukar ni, pilih yang baby blue color pulak this year..
wajah baru the sweet life blog 2013...simple saja nih.
My buah hati with cute swimming float.

Shane & Qeisha in xmas house decoration. Cakes betul tu..

Lagi..Dec hari tu

Qeisha malas tengok cam, bkn takut ni.

Family gathering during xmas day. Qeisha, Shane, Lola & Lawa..

saya..

Random pic..with peserta kursus dari SEGI college & rakan penceramah semasa majlis penutupan kursus KSPK Dec lepas juga..

26 Dec 2012, family pic..during xmas also..my mum dah balik kampung.

lagi..my soulmate ;)

@ my kazen house momycarol.

Qeisha & momy..

with baby boy my kazen. Baru seminggu masa ni. Cute & putih sangat kulitnya..

Shane with his cousin Lola

Shane & Qeisha sayang..

With baby Lana..my SIL daughter :)

4 comments:

  1. Lama betul you menyepikan diri ye Win...
    I dah agak dah, ni mesti sebab you sibuk.
    Anyway... selamat tahun baru Win, moga segala
    azam akan tercapai.

    ReplyDelete
  2. Miss mirror: awal thn biasalah kan..semua nak kena buat b4 due date.

    ReplyDelete
  3. Hello, momyShane. Blum terlambat utk kak ucapkan happy new year. semoga sukses selalu bersama keluarga yg disayangi.....:D

    ReplyDelete
  4. tq kakimun...happy new year 2 u too..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers