Monday, March 15, 2010

shopping

Saya memang kaki window shopping..sekali sekala shopping berdua dengan husband je. Pic2 yg kat bawah ni time shopping with anak2...makan2 lah yang paling penting


KFC idaman shane selalu..salad adalah favourite shane.Qeisha tak ikut time ni..dia tidur. so tinggal with nenek kat umah je..
oh ya..tak tersusun rupanya pic2 ini saya upload..ni pula shopping time cuti CNY kat imperiall mall. Ingatkan nak bawa shane n qeisha main2 kat belakang tu. But, dua2 dah tidur dengan lenanya. Letih bangat mungkin...
Qeisha time shopping kat emart beli keperluan harian..Haaa memang kat trolly la tempat qeisha.Kalau tak ada la bermacam barang yang disimpannya kat trolly.Haa, ni memang kaki shopping nanti.Takpe sha, temankan mummy k..
Saya berlari terkedek-kedek kejar shane yang berlari-lari dengan belon digi nya. Buat cam taman ya shane...dah la berlari terjerit-jerit shane ya
Sementara tunggu saya pilih memilih..shane n dady tunggu kat section ni. Syok la shane ambik kesempatan bermain-main. Peduli la ngan sales girl kan shane. hahahaha
Seronok sangat la makan tu..tak peduli yang lain dah.Toy tetap menemani..muka mumy takde???mumy ambik gmbr la...




P/S Budak-budak kan kalau ikut shopping..jangan harap dapat pilih lama2..betul tak???


Tu la saya kadang2 tinggalkan shane n qeisha with nenek kat umah..




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers