Wednesday, March 10, 2010

sing a song

Haaa..tengok tu,nak tau apa kami anak beranak buat tu. Sedang berpusing pusing ikut video clip lagu favourite Qeisha 'sing a song'(kids song). Macam budak2 la saya..tak apa la janji my kids happy.
Dady shane apa lagi ketawa terkekeh-kekeh tengok saya ikut berpusing-pusing. Saya pun suruh dia captured pic ni la.
Shane n qeisha tau nyanyi lagu ini coz nenek mereka dua selalu mainkan lagu ini time buat kerja di rumah. Tapi memang nice song la, saya rasa semua budak2 suka..
'sing sing sing a song
sha la la la la la la(qeisha tau sampai ni saja..lepas tu dia buat lyric sendiri..hihihi)
sing a song you'll be fine
sing a song you won't feel sad
sha la la la la la la 2x
sing a song you won't fell sad
sing a song you'll be glad
itu la shane n qeisha..jangan harap nak tengok channel lain la kalau mereka dua tak tidur..
asyik kartun je...tapi selalu juga saya bagi mereka dua tengok cd 'kiddy network, my little star n education cd. Kadang saya pinjam kat sekolah. Bukannya apa, mereka lebih seronok belajar melalui cd @ dvd.
How about u all???? plz share with me ok.
okk..all da best 2 u all..


2 comments:

  1. win,uji ngiga brainy baby dvd collection..bc ba kdai cd

    ReplyDelete
  2. brainy baby??ok aku nguji ngiga..mnh nya?
    tq au

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers