Friday, April 2, 2010

Sandal Buruk kegemaranku

Hi all

Saya telah ditagged oleh my nathaniel (mommy Ayen) 2 hari yg lepas. Ingatkan semalam nak buat, tapi tertidur la pulak.sori erk.
Tajuk tag : sandal buruk kegemaranku

Brand:
Young Ladies (walau tak young lagi tapi saya minat coz suka tengok sandal yang cute n comel

Harga:
rm29.90 je..
tahun beli:
2009

Sebab Beli:
Saya memang minat pakai sandal je..specially time window shopping.High heel saya pakai time ada function je..time kerja suka pakai kasut.(ladies shoes,simple..)

siapa punya??????????

Kaki kontot saya la!!!hehehe
Ingatkan nak pilih yang hitam tu je..tapi cian pulak ngan si putih..coz dua2 mmg saya selalu pakai coz sangat selesa dan cute.Tgok yg putih tu ada yg tanggal dah...sayangnye..

Okkk nak tag yg lain pulak.nak tau n nak tengok kasut/sandal kegemaran mereka.
The list is...
1.mamacfa
2.yatt
3.intan
4.lin
5.ummu
6.sesiapa je yg berminat...

ok..thats all


4 comments:

  1. mayuh sandal.....
    aku pn suka ngulpun sandal(sandal lelaki ofcoz).....
    nyamai gk bejalai ngena sandal.....
    simple n nda rimas laban kaki nda berpeluh2.....

    ReplyDelete
  2. amai nya will..ulih bjalai laju gik

    ReplyDelete
  3. hye.. mcmne nk jwb tag b=ni .. adakah itu nama saye mamacfa? hih jika benar saye xleh nk copy la tag tu hihihihih

    ReplyDelete
  4. yaa...nm mamacfa la tu.tak leh copy ker mamacfa?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers