Friday, May 7, 2010

Jawab tagged dari Mommy Yen

Hi everyone... Saya telah ditag oleh mommy yen tadi.

Mesti jawab punya..


Ini jawapan2 nya ya..


Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?What will u do if u know that your friend has been back stab on u ?
~ Huhuhu..sedih banget kalau ada member tikam dari belakang...saya akan jumpa face 2 face ngan dia, nak tau kenapa buat begitu.



6 orang di hati anda?6 people in your heart?
~my son,my daughter,myhubby,my mom,my brother,my eldest aunty



Anda rasa anda comel?Do u think u're cute?
~ maybe...kehkehkeh.perasan kan,tak pe..u all tak rugi pun



Single or taken?
~ of coz im TAKEN lol


Blog yang anda suka?Blog that u like?
-mama2 blogger blog n others..


adakah bilik anda kemas setiap hari?Do u clean your room everyday?
~ seboleh-bolehnya setiap hari..coz bilik yang tak kemas buat hati tak tenang, tapi time saya kerja anak2 saya pulak kemaskan..hehehe u know???tolong sepahkan dengan toys2 mereka ler



Lagu terakhir yang anda dengar?The last song u listening?
~ Lagu 'andai ku tahu'-UNGU. tgh drive balik dari sekolah tengahari tadi saya dengar. layan sangat saya lagu tu tadi, sebak je dengar senikatanya..."Andai ku tahu…. Kapan tiba ajalku… Ku akan memohon tuhan tolong panjangkan umurku…"



Last text message?
~hmmm hari ni saya tak de text message..kredit saya tak aktif hari ni..hehehehe.semalam text kawan sama sekolah jer


Last phone call?
~dari dady shane my hubby...ptg semalam.call suruh open the gate.kehkehkeh


Hari terakhir anda menangis?Last day u cried?
~bila baca dan terlihat kes2 pembuangan n penderaan bayi2...dalam bulan April yang dahsyat sangat kes2nya



List lima color favorite anda?List down 5 of your favorite colours?
~white,green,blue,orange,purple


Orang terakhir anda ber-YM?The last people chat with u in YM?
~saya jarang open my YM.Tak silap saya..chat with my student last month



Game paling anda suka?Your favorite game?
~ flash games kot


Adakah anda peminat MCR?-
-no, no,no i tak minat MCR ya



Apa perasaan anda jawab tag ni?What do u feel when u answering this tag?
~seronok juga ler juga...juz 4 fun lol


Anda rasa tag ini best?Do u think this tag interesting?
~ best..suka kena tag..: )



Tag lagi 10 orangtag 10 other people
1.Miss Mirror a.k.a Sam
2.Ain
3.Siti
4.LyNn HaMzaH
5.Lela-lelord
6.irdina2010
7.Supermom 0978
8.mama c'fa
9: uda
10.lucy

okay, afterward nak inform rakan2 blogger yang saya tag tu ye

oh ya..ni pic shane 7 months kat nexus karambunai KK
Yaa udahhh...

me,



















9 comments:

  1. hahaha...udah g ngna slang indon nya..eee nda suka ku.cam lucu ja,mesti ya tu dah ketagih cita 'cahaya'..

    ReplyDelete
  2. waa ada penyeri time menjwb tag! sukee...comei shane tuu...kiss sket..muaaaahs :)

    ReplyDelete
  3. thanksss... this is my answer:-

    http://sam-puansyurga.blogspot.com/2010/05/tengah-perasan-jadi-diva-ni.html

    ReplyDelete
  4. mommyYen: ambik d ketawa sebenarnya, ya udah dong...
    mamalieyna: shane kiss balik muaaahhh!!!

    ReplyDelete
  5. ehhehe..

    kene tag lagi daaa..

    thanks ye!.. :)

    ReplyDelete
  6. ok Miss mirror..pas ni baca ur answer ya..

    ReplyDelete
  7. ain datang ambik tag.... hehehe

    ReplyDelete
  8. nk dtg amik tag tp xleh copy la.. nk type jari lenguh huhuh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers