Thursday, May 6, 2010

tow truck

Hi all..
semoga sihat semuanya..
Bukan nak cerita tentang tow truck ya..ini kisah anak bujang saya yang manja. Tow truck ni saya beli time shopping sama2 with Ryan family kat imperial mall miri. Gara2 shane jealous tengok ryan ada fire engine baru la saya belikan dia tow truck ni. Si Ryan pula tak kasi shane pegang2 coz masih baru..sampai dibawanya tidur gitu.hehehe.Mana tak nya shane ni frust sesangat.
Layan pic2 shane with tow turck barunya..

Tengok la shane...syok giler dapat toys baru. Hahaha..saya pilih tu coz tengok toy tu besar,biar dia suka. Tow truck tu tak de besnya..tak laju pun shane....

Letih dah shopping, mekorang pun singgah kat kfc. Sementara menunggu dadynya ambik order, shane layan tow truck tu jer...

* Anak2 kan...bila ada toys baru memang seronok.Shane suka sekejap jer.Sekarang ni tow truck itu telah terpecah dua. Bukan sayang pun dia tengok toy dia rosak...terlompat-lompat dia ketawa tengok tow truck tu pecah dua.Cali banget mungkin bagi dia...aduhai shane sayang

me,


7 comments:

  1. cali banget?hahaha..lucu amai d..
    dah belah dua pia,pama ga shane,ngi yen g mnh tp diau ba bilik mandi blama truck ya nya..

    ReplyDelete
  2. au.kemari dah belah dua.lekik2 ya ketawa.
    Dah jai ko qeisha

    ReplyDelete
  3. hehe...lucu mai.nemud d,yen alu pandai blagu pulai ri miri..

    ReplyDelete
  4. Dah terpecah dua tow truck? ih ih ih kesiaan. Apa2 pun biasa lah budak2 kan, sekejap je dia nak apa2, lepas tu mulalah bosan huhu

    ReplyDelete
  5. ehhehe..

    anak sy bukan setakat bawak truck tu tido ngan dier.. beskal pun dier nak angkut jugekk.. mrmmm.. macam2 hal la kan anak2 nie.. kelakar pun ade..

    ReplyDelete
  6. Neezhom: ya dah terpecah dua.Happy pulak dia tengok truck tu pecah dua
    Ena: ya ka?biasa la budak2..mcm2 karenah.benda baru mesti diaorg sayang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers