Monday, May 10, 2010

RAILWAY(block series)

Hi all...
Moga baik2 semuanya...
Sabtu n Ahad (8 n 9hb) ada PC fair kat indoor stadium miri. Memang ramai sangat orang, coz banyak la barangan yang dijual dengan harga promosi. Lepas mesyuarat staf Sabtu tu, saya ngan hubby pun tak lepaskan peluang turut serbu. Anak2 tinggal ngan nenek mereka kat umah. Memang tau tempat ni sesak sangat tu la tak bawa diaorang. Ada la jugak yang kami dua beli, dah nama nya harga special kan.
Kat PC fair ni juga saya beli railway playset untuk shane ngan qeisha ni..murah jer...
Shane n Qeisha suka sangat....layan pic2 shane n qeisha with playset tu..

Shane asyik nak tangkap car tu jer..syok betul dia.qeisha teringin nak pegang tapi takut kena herdik si shane.tengok jer la anak dara seorang tu.cian..

                              
Tengok tu..seronok sangat mereka dua main sama-sama. Saya pun turut happy tengok anak2 gembira...

                                              
kesian Qeisha menunggu giliran, shane tak bagi2 jugak...dia nak tengok car bergerak kat railway tu. Shane pulak gatal tangan nak pegang2 car tu..

Haaa syok sangat shane ni with playset tu kan...mumy pun tumpang juga.hehehe

p/s Budak-budak kalau barang baru memang suka sangat. Kita sebagai ibu pula terasa bahagia bila melihat anak2 gembira...sampaikan terlupa kehendak kita sendiri..yang utama adalah anak2.betul tak???

me,

6 comments:

  1. steady la shane main..siap ngai kongsi g nya.mun yen mda kompom berteriak nya dua..

    sian iesha..

    ReplyDelete
  2. steady meh shane..terlompat-lompat ya meda nya
    time ya tinduk,nenek bagi eisha main puas2.

    ReplyDelete
  3. betul2x..anak2 lebih diutamakan skrg ni..apa2 je mesti keperluan/ kehendak anak didahulukan..betapa kasihnya kita kt anak2 kan...! ^_^..tp yg pelik tu, still ada ibu2 yg sggup buang anak eh?! mmg sungguh pelik!!

    ReplyDelete
  4. budak2 zaman skrang beruntung kan...masa zaman orang kecik2 dulu...xda la mainan cam nie...maklum la..my mum single mother yang besarkan 3 anak..lepas bapak passed away...xsabar nak ada anak sendiri...3month to go jerk lagi nie

    ReplyDelete
  5. stuju2.. kita sbg ibu ni sanggup bt apa saja utk keselesaan anak kan.. nk bt sebaik mungkin je..

    ReplyDelete
  6. mamalieyna: ya la kan..masih ada yang snggup buang anak..sedangkan kita lihat anak sakit pun sungguh sengsara rasanya.moga kita sama2 jadi ibu yg baik
    purple: betul tu..mmg sangat beruntung anak2 sekarang ni.ibu saya pun ibu tunggal...moga semuanya bljn lancar.tak lama lagi tu..tak terasa
    mamahanim:ya betul..berkorban apa saja..harta ataupun nyawa..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers